Skullcandy Uproar Wireless, avagy kábelmentes könnyedség

Sokszor a jó dolgok kis helyen is elférnek és ez extrán érvényes a technikai cuccokra! A Skullcandy a Bluetooth technológiát eddig olyan fejhallgatóknál használta, mint a Hesh 2, mely a nagyméretű példányok közé tartozik. Most végre a könnyebb és sportosabb vonal is megkapta ezt a szintlépést az Uproar személyében. Fiatal, kábelmentes és maximális szabadságot biztosít. így tudnám legjobban összefoglalni, hogy milyen is az új modell, ami már itthon is kapható több színváltozatban. Az 5. sneakerbox snowcampen az Uproar fehér/szürke változatát volt alkalmunk tesztelni és az füles bizonyította, hogy sokszor nem kell túlbonyolítani a dolgokat!

sneakerbox skullcandy uproar fejhallgató cover

Az Uproar Wireless a Skullcandy új kis méretű kábel nélküli fülese

Manapság mindenki okos telefonnal rohangál, aminek köszönhetően a wireless technológiák távirányítója alapból ott lapul a zsebünkben. A fülhallgatók esetében a kábelek bogozása talán eggyel könnyebb misszió, mint a mini fülbedugós modellek esetében, ahol gordiuszi csomókba is belefuthatunk. A Bluetooth összekötés végleges megoldást kínál a problémára, amellett, hogy a hangzás színvonalából sem vesztünk. A Skullcandytől megszokott Supreme Sound hangzást ugyanúgy megkapjuk a kábelmentes kapcsolaton keresztül is.

sneakerbox skullcandy uproar fejhallgató cover

sneakerbox skullcandy uproar fejhallgató cover

Az Uproar fülesen elhelyezett gombokkal irányítjuk a zenelejátszást és a hangerőt, ami külön piros pontot érdemel, mivel sokszor lehagyják ezt a funkciót a kábelekről is, így túrhatjuk elő a telefont minden veretősebb, vagy túl halk számnál. Mivel a legtöbben telefonnal használjuk a fejhallgatónkat, így jól jön a beépített mikrofon is, ami szintén a jobb fülpárna tövében került elhelyezésre. Síliften is kipróbáltuk a mikrofon minőségét és a vonal másik oldalán nem volt panasz az érthetőségre. Városi utcán is használtuk az Uproart telefonáláshoz, mivel itt azért mégis csak több minden bezavarhat a mikrofonba, de itt is hozta a jó minőségű hangátvitelt.

sneakerbox skullcandy uproar fejhallgató cover

A mini USB csatlakozó és a hangerő szabályozó gombok a jobb oldalon kaptak helyet

Az Uproar nagy előnye a 10 órás üzemidő, ami ha reggel-este mondjuk melóba menet használjuk, akkor pont működik is heti egy feltöltéssel, de a mini USB-n keresztül bármiről tölthetjük. Az okos telefonunk a kapcsolat mellett egy aksi ikonon megmutatja a füles töltöttségét is, amit különösen praktikus.

A Skullcandy-nél az egyik kedvencem, hogy a végletekig rugalmas anyagokból készülnek a fejhallgatók. Az Uproar fejpántjára is szinte csomót lehet kötni! Ez egy leejtésnél is nagyon jól jön (akár sportolás közben), de a fejhallgató illeszkedését is szolgálja. A kényelemhez hozzájárulnak a szintetikus bőr borítású, extra puha plüss fülpárnák is, illetve egy ugyanilyen anyagból készült betét is került a fejpánt belső oldalára. A fülpárnák szigetelése optimális ehhez a mérethez viszonyítva, ha teljes kizárást akarunk, akkor inkább egy olyan a fület körülölelő változatot ajánlunk, mint a Hesh 2. Ami a téli időszakban fontos lehet az a fülpárnák merevsége a hideg időben. Ezen a teszten is jól vizsgázott az Uproar, mivel vékony, de ellenálló a párnák borítása, így megtartva azok rugalmasságát a hidegben is.

sneakerbox skullcandy uproar fejhallgató 3

Letisztult forma és színek

Az Uproar tartásának köszönhetően ragaszkodó sport közben is, snowboardnál azért érdemes a google pánt alatt hordani, extra rögzítésként, bár a nagyobb zakóknál, ahogy azt a tapasztaltabbak tudják, úgyis minden repül:D Összességében a Skullcandy újdonsága könnyen kezelhető és az egyszerűségében nagyszerű darab, aminek hála megszabadulhatunk az idegbeteg kábelbogozós énünktől is, megtalálva a nyugalmat a duruzsoló basszusokban.

A fenti fülest megtaláljátok a headphones.hu webshopjában, a Skullcandy teljes termékpalettájával egyetemben. A jövőben újabb színek is várhatóak majd az Uproarból, de már most is 5 féle változatban kapható itthon!

Itthon is kapható színek az Uproar Wirelessből

Itthon is kapható színek az Uproar Wirelessből

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×