Szerelmes sneakerek Valentin napra

Ma van a szerelmesek napja és természetesen ennek ünnepléséről nemcsak a párok, de a legnagyobb márkák is kellőképp kívánnak gondoskodni. Az ASICS egy csupa rózsaszín modellt dobott piacra, a Reebok különleges, Insta Pump Fury darabját turbózta fel, a Jordan Brand pink-fehérben ünnepel, a Puma pedig a párokra gondolva „His & Hers” packkel állt elő. A tovább után megnézhetitek az idei Valentin napra megálmodott sneakereket.

Sneakerek Valentin napra

Sneakerek Valentin napra

Asics „Strawberries & Cream”

Úgy látszik a tavalyi virágos printek után, idén az édességek ihlette sneakerek kerülnek reflektorfénybe. A Nike év végi édességek inspirálta City Pack-je és a Vans nasis kollekciója után most az ASICS Valentin napi sneakerét is egy desszert ihlette. A „Strawberries & Cream” fantázianévre keresztelt cipő a rózsaszín különböző árnyalataiban pompázik, aminek a fehér „krém” ad tökéletes kontrasztot, a középtalpon még az eper apró magjai is megjelennek, így igazi epres édességet viselhetünk a lábunkon.

ASICS Gel Lyte III "Strawberries & Cream" |

ASICS Gel Lyte III „Strawberries & Cream” |

Air Jordan 12

A Jordan Brand Valentin napi darabja a kevesebb néha több elv alapján készült, a hófehér egyszerűségét az élénk pink dinamizmusa egészíti ki, mely kettős kombinációjával hamisítatlan csajos darabot kapunk. A prémium kategóriás darabot természetesen több helyen az ikonikus „Jumpman” logo díszíti, sőt még Michael Jordan legendás 23-as mezszáma is helyet kapott rajta. A hiba a képletben „csupán” annyi, hogy a Valentin napra megálmodott cipő csak március elején kerül forgalomba.

Air Jordan 12 Valentines Day

Air Jordan 12 Valentines Day

Reebok Insta Pump Fury

A Reebok ezúttal egyik legkülönlegesebb sziluettű modelljét álmodta újra a szerelmesek napja alkalmából. A 20 éves múltra visszatekintő cipő most egy teljesen letisztult fehér alapot kapott, amit a kiömlött vízfestékre emlékeztető halvány foltok, fekete festett „XOXO” felírat és egy piros csókminta díszít. A ’90-es évek innovációjának kikiáltott fűző nélküli modellt a talp sötétkék, illetve a sarokrész élénk vörös színei teszik teljessé.

Reebok Insta Pump Fury

Reebok Insta Pump Fury

Puma „His & Hers” Pack

A Puma a csajok mellett a szerelmes srácokra is gondolt, így a „His & Hers” Pack-kel a szerelmespárok cipőjükkel mindenféle feltűnés nélkül öltözhetnek össze. A klasszikus Suede és Basket darabok a letisztultság jegyében öltöztek ünnepi díszbe. A srácok fekete velúr alapon, igazán halvány rózsaszínnel felturbózott modellt kaptak, aminek a középtalp világosszürke színe adja meg a kontrasztot, miközben a csajok Suede darabján éppen fordítva, azaz a fekete középtalphoz világosszürke, már-már majdnem fehér bőr felsőrész társul, amit természetesen a rózsaszín egy fakó árnyalata koronáz meg.

puma-valentines-day-pack-his-her-04

Puma "His & Hers" Valentines Pack - Kattints a további képekért!

Puma „His & Hers” Valentines Pack – Kattints a további képekért!

Puma "His & Hers" Valentines Pack - Kattints a további képekért!

Puma „His & Hers” Valentines Pack – Kattints a további képekért!

 

nojemi

Vallom, hogy egy jól megválasztott cipő a legegyszerűbb szettet is tíz pontossá varázsolja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×