Just Don x Air Jordan 2.0

Tavaly év elején láthattuk az első Just Don és  Air Jordan 2 kollaborációt ami elég jól sikerült és még mai napig láthatunk #womft képeket pár csoportban.

@vivianfranklondon Just Don x Jordan 2 "Quilted"

@vivianfranklondon Just Don x Jordan 2 „Quilted”

Ezen kívül volt még 2013-ban egy Just Don x Air Jordan 1 „BHM”  jótékony aukció is amit csak az eBayn lehetett elérni (Just Don x Air Jordan 2 „Quilted” és Just Don x Jordan ” Just Jordan” Collection ). Idén akkora szerencsénk volt, nekünk hazai cipő kedvelőknek, hogy a Rapcity is kapott az idei Just Don „Beach” kollekcióból.

Just Don x Jordan 2 " Beach"

Just Don x Jordan 2 ” Beach”

Kétféle kiadásban jelent meg a cipő, az egyik egy egyszerű karton dobozos verzió a másik viszont egy fadobozos (vagy egy kicsit masszívabb) limitált kiadást kapott, amiben benne volt az egész pack a bőrdzsekin kívül. Maga a cipő és a hozzá tartozó zsák, egy bőr snapback meg egy kitűző. Sajna amint kiszivárgott a hír egyből elfogytak a  méretek. Ha szerencsénk lesz, a közeljövőben még  több hiperultimate limitált cipő lesz itthon mind a Rapcity-ben, mind a Bp Shop-ban, mivel tavaly elég erős évet zárt mind a 2 üzlet.

JUST DON X AIR JORDAN 2 „BEach”

Color: Beach/Metallic Gold-University Red
Style Code: 834825-250
Release Date: January 30th, 2016

Just Don x Jordan 2 " Beach"

Just Don x Jordan 2 ” Beach”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×