Adidas Ace 16+ Purecontrol

Sokan próbálkoztak már a fociban az egyik legidegesítőbb dolgot, azaz a cipőfűzőt kivonni az egyenletből. A legelső forradalmi újítás a Nike-tól jött, amikor is a Total 90-nél oldalra vitték a fűzőt és a nyelvet meghosszabbítva egy fedést alakítottak ki. Sok más megoldás született azóta, de talán most az adidas végleg forradalmasította ezt a területet. Szerintem már sokan gondolkodtak rajta, de az adidas végre megcsinálta, érkezik az Adidas Ace 16 Laceless. Részletek a tovább után!

Ace 16+

Mesut Özil az új Adidas Ace 16+ Purecontrolban

Először még 2015 novemberében mutatta az első jeleit az Adidas, mikor is James Rodrigez, Ivan Rakitic valamint Mesut Özil pózolt az új forradalmasított csukával. Akkor még mindenki úgy gondolta, hogy egyszerű koncepció cipőkről lehet szó, viszont azóta biztossá vált, hogy az Adidas hatalmas dobásra készül.

Adidas Ace

James Rodrigez az új fűző nélküli Adidassal (forrás:nso)

Landolt ugyanis az Adidas Ace 16+ Purecontrol. Solar Green / Shock Pink / Core Black színben startol az új modell, amit először a kijelölt sportolók viselhetnek, de közben az árusítása is megkezdődik a kijelölt viszonteladóknál. A dizánj nagyon szépre sikeredett: a feltünő solar green mellett döntöttek, ami már alapból is „láthatósági”, ezt még tovább fokozza a bebújást segítő elülső fogantyú és a stoplik is pink színe.

Adidas Ace 16+ Purecontrol

Adidas Ace 16+ Purecontrol

Az Adidas Ace 16+ Purecontrol az első olyan focicipő, ami ötvözi a fűző nélküli technikai megoldást és a kötött felsőrészt, annak érdekében, hogy minden típusú és formájú lábra illeszkedjen a cipő. Magasított rugalmas gallérjának köszönhetően nagyon masszív tartást biztosít viselője számára. Minden olyan technikai újítás szerepel benne, amivel jelenleg az Adidas rendelkezik (erről korábbi cikket itt találtok).

Adidas Ace 16+ Purecontrol

Adidas Ace 16+ Purecontrol

Abban biztosak lehetünk, hogy ezzel a csukával órásit dob az Adidas, személy szerint nagyon régóta várok egy olyan cipőre, aminél nem kell a fűzővel szenvedni, elrejteni, kötési technikákat alkalmazni, persze annak is megvan a maga zamata, de így azért lényegesen leegyszerűsödik a focicipők használata és innentől nem lehet majd arra fogni, hogy a csomóval rúgtad meg a labdát 😉 Az ára 230-300 euró körül mozog.

Adidas Ace 16+ Purecontrol

Adidas Ace 16+ Purecontrol

Adidas Ace 16+ Purecontrol

Adidas Ace 16+ Purecontrol

 

davo

A jó cipők jó helyre visznek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×