Limitált kiadású Adidas Eskolaite Chrome pack

Az Adidas nagyon különleges darabokkal jött ki a foci szerelmeseinek legnagyobb örömére. Az Adidas Ace és Adidas X együttese szemet gyönyörködtető és egészen különleges. Ez az Adidas Eskolaite Chrome család. Részletek a tovább után.

Eskolaite

Az Eskolaite Chrome pack: X és Ace (foto: footyheadlines)

Az Eskolaite egy egyedi csillogó ezüst – sőt már már metál – felsőrészt kapott, kombinálva egy kirívó zöld talp- és sarokrésszel, hogy minél inkább kitűnjön a pályán a többi cipő közűl. Az Eskolaite egy különleges 3D  anyagból készült NSG (Non-Stop Grip) technolóigával, mely lehetővé teszi a labda tökéletes irányítását száraz vagy esős körülmények között.

Eskolaite

AZ NSG technológia (foto:footyheadlines)

Az Eskolaite egy ritka króm-oxid ásvány, amit első alkalommal használtak, hogy feldobják a dizájnt. A króm bevonat és a zöldes árnyalat már önmagában merészen új, de ehez még párosulnak az Ace és az X úttörő technológiái.

Eskolaite

Az Eskolaite Chrome pack: Ace és X (foto:footyheadlines)

A solar zöld TechFit gallér kiváló illeszkedést nyújt a boka körül, ez a technológia az Adidas X15-ről lehet ismerős (melyről korábban már írtunk, ide kattintva olvashatjátok), bár az Eskolaite esetében egy kissé karcsúsítottak rajta, a szintetikus felsőrész pedig egy három rétegű rendszerből áll, ami  a kényelmért, a védelemért és a teljesítményért felelős.

Eskolaite

Eskolaite Ace (foto:footyheadlines)

Ez a kiadás része az Adidas limitált cipőinek. Az Adidas Ace Eskolaite Chrome és az Adidas X Eskolaite Chrome nagy darabszámban készült, ennek ellenére korlátozottan elérhető. Az Eskolaite kollekciónak a célja, hogy az Adidas innovációit bemutassa. Ezen aprobóból, az úgy nevezett „limitált kiadás” égisze alatt hamarosan érkezik az Adidas Ace és X első knit verziója is hamarosan. Az Eskolaite Ace és az X ára nagyjából 230 dollár körül mozog és eddig csak külföldi honlapokon találtam belőle. Minden esetre elképesztően mutatósra sikerültek ezek a cipők, aki ki akar tűnni a pályán, vagy gyűjti a különleges focicsukákat, annak egyértelműen kötelező darab.

davo

A jó cipők jó helyre visznek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×