Bemutatkozik az Adidas X 15.1 FG/AG futballcipő

A vadonatúj Adidas futballcipőt a 2015-ös UEFA Bajnokok Ligája döntő előtt, 2015. május 25-én mutatták be. Az Adidas X Soccer Cleats futballcipő családját olyan játékosok számára terveztek, akik mozgása gyors, kiszámíthatatlan és káoszt teremtenek a pályán. Részletek a tovább után!

adidas X 15.1 FG/AG futball cipő

adidas X 15.1 FG/AG futball cipő

A második Adidas X 15 cipőt azoknak a játékosoknak tervezték, akik visszafogott kinézetű, ám csúcstechnológiával készült cipőt keresnek. A design teljesen fekete, melyet csak a felsőrész sárga mintázata, és sarokrészen található sárga Adidas logó tör meg. Az X-SKIN vékony szintetikus felsőrész anyaga a lábközépnél vadonatúj külső megerősítést kapott, így az nagyobb stabilitást nyújt.

adidas X 15.1 FG/AG futball cipő

adidas X 15.1 FG/AG futball cipő

Az Adidas X Cleats cipők másik figyelemre méltó eleme a vadonatúj zokni-szerű anyag, amely a bokát fogja körbe, teljesen új techfit zokni rugalmas támogatást nyújt a bokának. A „compression fit” technológiát az Adidas a forradalmi Adidas Primeknit 2.0 Soccer Boots tervezésénél vezette be, melynek bemutatója 2015 áprilisában volt.

A talprész robbanékony mozgást tesz lehetővé szilárd talajon és műfüvön is, jellemzője a háromszög alakú stoplik alkalmazása, valamint egy második sor stopli a jobb tapadás érdekében.

aadidas X 15.1 FG/AG futball cipő talpa

aadidas X 15.1 FG/AG futball cipő talpa

Az elmúlt hónapokban olyan játékosok választottak, mint Gareth Bale, Luis Suarez és Thomas Müller. Az új Adidas X cipőket várhatóan csak néhány híres játékos viseli majd, ők Solar Yellow színben léphetnek pályára benne. Az új Adidas X Cleats ára nagyjából 200 euró körül mozog majd, és 2015. július elejétől kapható.

aadidas X 15.1 FG/AG futball cipő

aadidas X 15.1 FG/AG futball cipő (Solar Yellow)

davo

A jó cipők jó helyre visznek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×