Itt a Nike Air Pressure Retro

Páran emlékezhetnek még rá, amikor 1989-ben – válaszul a Reebok Pump-ra – a Nike elhintett egy pletykát egy bizonyos high-tech légnyomásos sneakerről. Aztán a híresztelésből valóság lett: kijött a Nike Air Pressure. Ma, azaz 2016. január 14-én, először a története során visszahozzák ezt a csodát, a retro vonal zászlóshajójaként. A tovább után mindent megtudhattok róla!

Nike Air Pressure Retro

Nike Air Pressure Retro

A Nike egy váratlan húzásként úgy döntött, hogy visszahozza régen elfeledett és sokat csúfolt cipőjét, ráadásul az eredeti fehér, cement szürke és piros színvariációban. A sneakerhez természetesen az eredeti tartozékok járnak, mint a jellegzetes vaskos műanyag doboz és a szivattyú berendezés a hátsó sarkon. Mindenképpen a gyűjtők kiváltsága lesz a lépő, nem csak a korlátozott darabszám, hanem a 300 dolláros vagyis közel 85 ezer forintos ár miatt is. Ha valaki váráslásra adja a fejét, akkor azt csakis a Nike által kiadott SNKRS app keretein belül tudja megtenni, egészen pontosan a mai naptól kezdve.

Nike Air Pressure Retro

Szín: fehér/cement szürk/piros

Megjelenés: 2016.01.14.

Ár: 300 dollár vagyis kb 85 ezer forint.

Nike Air Pressure Retro

Nike Air Pressure Retro

Lehet én vagyok az egyetlen, de amikor elsőnek megláttam, az ugrott be, hogy teljesen hasonlít a Vissza a jövőbe Nike MAG sneakeréhez. Más is van ezzel így vagy csak nekem tűnt fel némi hasonlóság?

Az Air Pressure szivattyúja

Az Air Pressure szivattyúja

Kicsit érdekes ez a szivattyús dolog, de mindenképp menő, hogy 1989-ben ilyet alkottak.

Az Air Pressure jellegzetes doboza

Az Air Pressure jellegzetes doboza

A doboz viszont mindenképpen menőnek mondható. Csak gondoljunk bele, hogy valaki akkoriban megjelent egy ilyennel. Biztos felkeltette az érdeklődését mindenkinek. 🙂

Az Air Pressure szivattyú befecskendezője

Az Air Pressure szivattyú befecskendezője

Kép- és Hírforrásunk a SoleCollector volt.

aladeen

A kosárcipők az egyik szenvedélyem a dj-zés és a kosárlabdázás mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×