Designer „Roshe” a Louis Vuittontól

Minden kétséget kizáróan a Nike jelenleg egyik legnépszerűbb modellje a Roshe One. Az igazán könnyed megjelenésű sneakert persze már számos más márka is megirigyelte és dobott piacra hasonló megjelenésű cipőket, és nem lehet nem észrevenni, hogy Kanye West is ebből a darabból merített ihletet az adidas számára tervezett Yeezy Boost modellekhez. Az azonban még minket is meglepett, amikor hét elején a francia luxusmárka, a Louis Vuitton is előrukkolt saját „Roshe” modeljével. A tovább után részletesen bemutatjuk a designer sneakert.

A Louis Vuitton saját Roshe One-ja

A Louis Vuitton saját Roshe One-ja

Nem ez az első eset, hogy egy-egy designer a legnépszerűbb sportszergyártóktól merít inspirációt, azonban a Louis Vuitton húzása kétségkívül mindenkit váratlanul ért. A legnagyobb tervezőkre és divatházakra egyébként is jellemző, hogy a divat követése helyett inkább diktálják azt és a Louis Vuitton kifutóin sem gyakran látunk „sportcipőkben” lépkedő modelleket, valamiért a jég azonban megtörni látszik és a nagyok is kezdik belátni, hogy a sneakerek az évtized vezető trendjei között kell, hogy helyet foglaljanak.

Az eredeti...

Az eredeti…

A márka két színállásban dobta piacra saját „Fastlane” fantázianévre keresztelt,  „Roshe” fazonját. A fekete felsőrészű sneakernek a fehér középtalp adja meg a tökéletes kontrasztot, miközben a borjúbőrből készült részletek tökéletesen kiegészítik a felsőrész mesh szövetét. A fekete-bordó darab is igazán elegáns, hiszen a felsőrész „damier” nyomatja (a Louis Vuitton négyzetes mintája) rögtön a luxus érzetét kelti bárkiben. Jó azért valljuk be őszintén a 785 dolláros árat valahogy túlzásnak érezzük egy Roshe-ért, LV logó ide vagy oda. Aki azonban égető szükségét érzi, hogy év elején lenullázza magát és cipősszekrénye éke a Fastlane legyen az a Louis Vuitton webshopjáról már meg is rendelheti.

...és a megfizethetetlen utánzat.

…és a megfizethetetlen utánzat.

 

nojemi

Vallom, hogy egy jól megválasztott cipő a legegyszerűbb szettet is tíz pontossá varázsolja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×