Fejleszteni a legjobbat?

Ugyan még 2015-öt írunk, az adidas már piacra dobta idei legnagyobb dobásának – nem, nem a Yeezynek – 2016-os változatát. De vajon mit lehet fejleszteni a világ legnagyszerűbb futócipőjén, az Ultra Booston? A tovább után kiderül!

adidas_ultraboost_2016_1

Első ránézésre nem sok változás látható

Az Ultra Boost nem csak a mi tetszésünket, de a nemzetközi sajtó elismerését is kivívta. Nem véletlenül: kiváló komfortot nyújt mind futáshoz, mind hétköznapi használatra. Tesztünkben két részletbe tudtunk “belekötni” – nem mintha bármiféle akadályozó tényezőnek bizonyultak volna használat során. Az egyik a talp optimálisnál picit gyorsabbnak tűnő kopása volt. Ennek orvoslására nem kisebb partner segítségét kérték, mint a Continental-ét. Az 1871-ben alapított autógumi gyártó a negyedik legnagyobb a piacon. Feltételezhető, hogy birtokában vannak a talp kopásállóságának növeléséhez szükséges tudásnak.

adidas_ultraboost_2016_2

Continental – A név garancia

A másik fejlődési lehetőséget a szinte már túl kényelmes felsőrészben találtuk. A rendkívül rugalmas Primeknit felsőrész oldaltartása gyors kanyarfutásoknál nem megfelelő erősségű cipőkötés esetén apró bizonytalanságot éreztetett. Ennek javítására változtattak a felsőrész kötésén. És persze új színösszeállítások is jöttek 🙂

adidas_ultraboost_2016_3

Izgalmas új színek

Valószínű nem a mi tesztünk hatására, de papíron tényleg sikerült fejleszteni a legjobb futócipőt. Reméljük élesben is össze tudjuk nektek hasonlítani idei testvérével. Az új modellek már itthon is kaphatóak 54.900 Ft-os áron.

 

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×