Színezd újra! – Nike Air Odyssey Envision QS „Catalina”

A színes cipők kedvelőinek szolgálunk most egy kis ajándékkal így az ünnepek beköszöntével, ugyanis a Nike Air Odyssey Envision QS „Catalina” elnevezésű darabjánál nem sok izgalmasabbat találunk a kategóriában. A tovább után kiderülnek a részletek, és még néhány képpel is boldogítunk titeket.

Nike Air Odyssey Envision QS "Catalina"

Nike Air Odyssey Envision QS „Catalina”

A modell színállásának hivatalos megnevezése Catalina/Brickhouse-Aubergine. Ahogy a fotókon is látható, az új darab a Nike old school futócipőinek megszokott színsémájával dolgozik: az elülső bőr, velúr és hálós részek számára a kék árnyalatait választották a tervezők, mellé pedig a cipő többi része megkapott egy színtriót, ami a pirosból, világos- és sötétlilából áll össze. Ha ez nem lenne elég, egy ötödik, neonzöld színnel írták fel a Nike Air feliratot a hátsó panelre.

Nike Air Odyssey Envision QS "Catalina"

Nike Air Odyssey Envision QS „Catalina”

Hogy a belsőről is essen néhány szó: az új Air Odyssey Envision Quickstrike-ba beleraktak egy PU középtalpat az Air-Sole egységgel a könnyű és kényelmes párnázottságért, mindezt egy tartósságot elősegítő gumitalppal megspékelve. Tehát nem csak szép, de kellemes viselni, és még strapabíró is.

Nike Air Odyssey Envision QS "Catalina"

Nike Air Odyssey Envision QS „Catalina”

Az biztos, hogy ez a lépő minden tekintetet magára vonz. Még nem tudni, hogy hazánkba mikor érkezik, de akit nagyon megfogott, az online itt elérheti.

Hír- és képforrásunk a SneakerNews volt.

alexpeeee

Love is in the AIR.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×