Nike Fashion Street év végi store check 1.

A Kicks R Good reggelén Fanni, Hugó, Kristóf és jómagam ismét ellátogattunk a tavasszal nyílt Nike Fashion Street üzletbe, hogy megnézzük az ünnepek előtti kínálatot, ha valaki sneakert (is) szeretne látni a karácsonyfa alatt. Jópár cipőt felpróbáltunk a vadiúj Air Max 2016-tól színes Air Huarache cipőkig, került a válogatásba limitált cipő és sneakerboot is, tapasztalataink és az ínycsiklandó képek első része a tovább után!

Nike Fashion Street Store Check 2015 decemberében (Fotó: Pelikán Kristóf)

Nike Fashion Street Store Check 2015 decemberében (Fotó: Pelikán Kristóf)

Miután a deák utcai karácsonyi vásár forraltboros-kürtőskalácsos-csecsebecsés párhuzamos valóságból beléptünk az üzletbe, megállapíthattuk, hogy az elrendezés nem változott a tavaszi store check óta, de természetesen a cipők és ruhák választéka már rég a téli üzemmódban van: a kirakatban és a cipőfalon is számos Sneakerboot modell kapott helyet, a téli futóknak tervezett fényvisszaverő Flash Pack darabok és néhány egyéb csemege is. Jó szokásunkhoz híven most is felhúztunk jópár cipőt és cuccot, melyeket az alábbiakban mutatunk meg nektek, az első epizódban lássuk az általam kiszemelteket!

Nike Air Presto TP QS

Az Air Presto először volt a lábamon, így először is ki kellett találni, hogy melyik jó rám. Ennél a cipőnél ugyanis nem a megszokott számozás van, hanem a pólóknál megszokott S/M/L stb. méretezés. Végül a US 8.5/EUR 42-es lábamra az S-es Presto passzolt (érdekes, azt hittem legalább egy M-es lábam van 🙂 A Roshe One cipőkből már ismert érzés után már nem lepett meg, hogy a Prestoban mintha alig lenne valami a lábamon: könnyű és kényelmes!

Ennek a quickstrike színállásnak Cargo Khaki/Black-Anthracit-White a neve és 36 990 Ft-ért kapható a Fashion Street Nike üzletben.

Nike Air Presto TP QS Cargo Khaki/Black-Anthracit-White 36 990 Ft

Nike Air Presto TP QS Cargo Khaki/Black-Anthracit-White 36 990 Ft (Fotó: Pelikán Kristóf)

Air Flight 89 LE QS (Gergő)

A következő cipő, egy Air Flight 89 LE szintén quickstrike modell volt, azóta szemeztem vele, hogy aladeen írt róla itt a blogon még szeptemberben, de most először jutottam oda, hogy felpróbáljam 🙂 Az biztos, hogy lábon is gyönyörű, vaktítóan fehér, részletgazdag és azon kevés cipők egyike, ami hátulról is van olyan erős, mint elölről és oldalról és ez a két hatalmas fekete számjegynek köszönhető. Tökéletesen passzol egy black&white szettbe!

A színállás száma 804605-100, neve nem lesz meglepetés White/White-White, az ára pedig 37 990 Ft.

Nike Air Flight LE QS (804605-100) 37 990 Ft

Nike Air Flight LE QS (804605-100) 37 990 Ft (Fotó: Pelikán Kristóf)

Nike Air Flight LE QS (804605-100) 37 990 Ft

A Nike Air Flight LE QS hátulról is erős! (Fotó: Pelikán Kristóf)

Nike Air Trainer SC High LE QS

Nem annyira az én stilóm, de az üzlet csapatából Beni rábeszélt, hogy mutassunk meg nektek még lábon egy limitált QS modellt, melyet Bo Jackson – aki amerikai fociban és baseballban is All Star volt – sportkarrierjének tiszteletére hoztak ki. A „minden sporthoz értő” sztárt a „Bo Knows” reklámokból is ismerhetitek, ez a modell pedig teljesen összeforrt a nevével.

A minden ízében a 90-es éveket idéző színállást tovább pimpelték, a talpán például Bo karikaturája látható, hokimezben (ahhoz állítólag nem ért), és amerikai focilabdával (ahhoz igen 🙂 A színállás száma 811648-146, a neve pedig White/Game Royal-Gym Red. 39 990 Ft-ért vásárolható meg a Nike Fashion Street üzletében.

Nike Air Trainer SC High LE QS 39 990 Ft (Fotó: Pelikán Kristóf)

Nike Air Trainer SC High LE QS 39 990 Ft (Fotó: Pelikán Kristóf)

Air Max 2016

Amikor tavasszal itt jártunk Ádámmal, akkor egyikünk sem hagyta ki, hogy Air Max 2015-öt próbáljon 🙂 Azóta már itt az AM16 is, melyről egy korábbi cikkben írtam le a véleményem – most pedig lábon is megnéztem.

Természetesen nagyon kényelmes (az AM15-höz képest a légtalpa kevésbé „szétterülősebb”), formára viszont nekem az előző verzió jellegzetesebb. De persze ízlések és pofonok, így ha neked bejön akkor ezt a Black/White-Dark Grey (806771-001) színállást és még további kettőt 59 990 Ft-ért bezsákolhatsz a Fashion Streeten.

Nike Air Max 2016 (Black/White-Dark Grey) 57 990 Ft (Fotó: Pelikán Kristóf)

Nike Air Max 2016 (Black/White-Dark Grey) 57 990 Ft (Fotó: Pelikán Kristóf)

A képen látható Nike melegítőnadrág egy valóban téliesített darab, nemcsak egy melegítőnadrágnak látszó tárgy, a klasszik kevertszálas szürke Heather Grey színben 21 990 Ft-ért szintén itt kapható.

Ennyi fért az első epizódba, Fanni és Hugó a következő részben mutatja be a kiválasztott darabokat!

 

 

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×