Visszafogottan merész – Nike Air Max Tavas SE

Az új szezonra egy felfrissített színállással érkezik a Nike Air Max Tavas modellje. A korábbi, teljesen fekete verziót egy kicsit megbolondították a tervezők, így lett az alapvetően visszafogott cipőből egy merészséget sugárzó lépő. A tovább után kiderül, ez mit is jelent pontosan.

Nike Air Max Tavas SE

Nike Air Max Tavas SE

A visszafogott és a merész kifejezés egymás mellett furcsának tűnhet, viszont, ha ránéztek a képekre, amiken a Tavas egyik új színösszeállítását láthatjátok, akkor talán megértitek, mire is gondoltam. Az ultrakönnyű, hibrid futócipő lényegében egy árnyékolt, matt fekete tónust kapott, a pipát pedig kiemelték, és egy metál hatású, szintén fekete anyagot választottak neki. A felső része a megszokott hálós anyagból készült, ennek köszönhetően „lélegezhet” a cipőnk.

Nike Air Max Tavas SE

Nike Air Max Tavas SE

A néhány hónappal ezelőtti Players Room válogatásunkba bekerült all black verzióval szemben az teszi izgalmassá ezt a lábbelit, hogy a gumi talprészre egy egyszerű, de nagyszerű mintát vittek fel a tervezők. A fehér foltozás durván feldobja az egészet, ami a szintén bepöttyözött fűzővel együtt tökéletes összképet alkot. A legjobb az egészben, hogy a vagányabb mintázat ellenére a letisztult színvilág miatt ez a Tavas szinte mindenhez és mindenkihez illik.

Nike Air Max Tavas SE

Nike Air Max Tavas SE

A cipőt leginkább a Foot Lockerben érdemes keresni, a webshopon itt találjátok. Nektek bejön?

Kép- és hírforrásunk a KicksOnFire volt.

alexpeeee

Love is in the AIR.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×