TOP3 válogatás a Playersroomból srácoknak

Jön az ősz megállíthatatlanul és egyre rövidebbek a nappalok, cserébe viszont befutnak az őszi kollekciók is szépen sorra! Megnéztük, hogy a Playersroomban milyen új érkezések várnak minket a legnagyobb márkák kínálatából. Cipzáros Vans, fullfekete Tavas és japán Superstar a folytatásban!

3-as fogat az őszre a Playersroomból

3-as fogat az őszre a Playersroomból

A Vans modelljeiből idén eddig talán a Mickey Mouse széria volt a kedvencem, amiből még mindig találunk a Playersroom kínálatában. A friss őszi modellek közül egyértelműen a klasszik Old Skool modell Zip változata viszi a prímet. A sziluettet jól ismerjük és felmerül a kérdés, hogy minek van szükség egy ilyen cipőnél a cipzárra, azon túl, hogy igényes kivitelezésben jól tud mutatni a cipőn. Mivel a Vans modellek nagyrészt nem a skateparkokban végzik, hanem a nagyvárosi betonon, így a deszkás funkciók háttérbe szorulnak, azonban olyan kényelmi praktikák, mint a gyors cipő felvétel mindig is számítani fognak. Ebben van hozzáadott értéke a megjelenés mellett a Zip feature-nek, mellyel két mozdulattal fel tudjuk húzni az Old Skoolt. Az idei ősz vörös színe nagyon erősre sikeredett a Vansnél és kifejezetten elegáns és prémium benyomást kelt. Az Old Skool mellett a SK8-Hi-t is megtaláljuk ebben a színállásban, ha a magasszárú változat a kedvenc.

Vans Old Skool vörösben

Vans Old Skool vörösben

Az adidasnál a következő hónapok a Supershell kollekcióról, vagyis a Pharrel nevével fémjelzett modellekről szólnak. A Supercolor 50 árnyalata után Mr. Williams most képzőművészeket hívott közös alkotásra a világ minden tájáról, hogy újraálmodják az adidas Superstar 1969-ben bemutatott modelljét. A koncepció lényege, hogy a homogén fekete, vagy fehér alapszinű modellek kiemelljék az ikonikus shelltoe, vagyis a jellegzetes műanyag orrbetét mintáját. Ugyanis ide kerültek most különböző grafikák, festmények és minták. A kortárs japán művész Mr. által megálmodott Superstar le sem tagadhatná keleti gyökereit, a grafikán a manga és a videójátékok világa elevenedik meg. A Supershell kollekció modelljeinek különlegessége, hogy a jobb és a bal cipő különböző grafikát visel minden esetben, így tovább variálhatóak. Emellett spéci masszírozós talpbetétet is kaptak a Superstarok, hogy ne csak a designal járjunk jól.

Mr. alkotása az új Supershell adidas Superstaron

Mr. alkotása az új Supershell adidas Superstaron

A végére egy egyszínű modellt hagytam, már az ősziesebb időre is gondolva. A Nike Tavas az év egyik meglepetés sziluettje volt, ami nem csak a női lábakat tudta meghódítani „ismerős, mégis valami más” hangulatával. Úgy tűnik még a legnagyobb AirMax rajongóknak is szükségük van vérfrissítésre, vagy éppen aki eddig ódzkodott, hogy szembe jön az utcán vele ugyanaz a cipő, éppen ritkább előfordulása miatt választja a Tavast. Az all black színállás kifejezetten jól áll a tagolt modell betétjeinek, de ha egy fokkal letisztultabb változatot szeretnénk, akkor még mindig ott van a Kaishi mint alternatíva. Kíváncsian várjuk, hogyan folytatódik a Tavas menetelése ősszel, a prémium változatokból is egyre többet látni és az alábbi modell is sikerre van ítélve.

Full feketében a Nike Tavas

Full feketében a Nike Tavas

A szemlében bemutatott cipőket a PlayersRoom üzleteiben vagy webshopjában szerezhetitek be. Ha van PlayersClub kártyátok, akkor még a cikkben feltüntetett áraknál is olcsóbban 🙂

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×