Supershell – avagy Superstar újraértelmezve

Az adidas kultikus modelljéből rengeteg változattal találkozhattunk, azonban a cipő lelke, az orrész mindig változatlan maradt. Egészen idáig. A tovább után megtekinthetitek, hogy mit takar a Supershell – mit hoztak össze Pharrell Williams és kreatív barátai!

pharrell_adidas_supershell_1

A Supershell kollekció egy része

Pharrell és kortárs művészek összefogása = Supershell

Pharrell ezúttal nem csak az 50 színű zsírkréta csomagját találta meg a szekrényben. Komoly átalakításokat végeztek a Superstar-on, amihez segítsége is akadt az alábbi művészek személyében: Zaha Hadid építész, Todd James kortárs művész, Cass Bird fényképész-rendező, valamint Mr., szintén kortárs művész.

pharrell_adidas_supershell_2

Az orrészhez is bátran nyúltak

A klasszikus fehér és fekete modellek orrát dobták fel különböző mintákkal, szövegekkel. Egyes modelleken nem csak a betétet, de az orrészt is színes elemekkel díszítették a művészek munkájának köszönhetően. Pharrell ki is fejezte háláját a német márkának, hogy cipőjüket mint vásznat ajánlották fel az öt alkotó művész számára. Nektek hogy tetszik a  végeredmény?

Supershell sneakerek: Ti melyiket választanátok?

Supershell sneakerek: Ti melyiket választanátok?

Hír-, és képforrásunk az adidas volt.

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×