Ez a cikkünk már két évnél régebbi. Használd a keresőt itt jobbra vagy böngészd a tageket a cikk alján, hogy frissebb írásokat találj ebben a témában!

Az év vége közeledtével sorra jönnek ki a toplisták, melyeken sok esetben az adidas Ultra Boost modellje végez az élen. A Hypebeast tehát nem véletlenül választotta a német céget, hogy 10. évfordulójukat karöltve ünnepeljék. A tovább után megnézhetitek hogy szabadítják ki az Ultra Boost-ban rejlő fenevadat a ketrec eltávolításával!

adidas_hypebeast_ultraboost_1
Ketrec nélkül talán még szebb

A Hypebeast nem fedezte fel a spanyol viaszt. Több custom cipőkészítő is elvégezte már a műveletet, ami során a lábfejet körülölelő, stabilabb tartást biztosító műanyag ketrecet eltávolítják. Attól nem kell tartani, hogy a cipő ettől használhatatlan lesz: ahogy tesztünkben is írtuk, a felsőrész mint egy feszes zokni öleli körbe a lábfejet. Mindennapos használatra továbbra is extra kényelmes marad.

adidas_hypebeast_ultraboost_2
A talpon látszik, hogy ez már a 2016-os modell

A ketrec eltávolításával és a fehér-fekete színkombó használatával egy rendkívül letisztult modellt kreáltak az együttműködés során. Úgy tűnik tehát, hogy az adidas idén megszerzett lendülete továbbra sem csökken 🙂 Nektek hogy tetszik?

adidas_hypebeast_ultraboost_3
Hypebeast

Hír- és képforrásunk a SoleCollector volt.