Idén Nikeban érkezik a Télapó!

A kárácsonyi láz szép lassan kezd mindenen és mindenkin eluralkodni, így nem is meglepő, hogy a legnagyobb sportszergyártók is sorra rukkolnak elő ünnepi kollekcióikkal. A hét elején Ádám által bemutatott Roshe One “Winter Yeti” után nemrég megérkeztek a Nike Christmas Packjét bemutató képek is. A tovább után megnézhetitek milyen ünnepi modelleket álmdotak meg a karácsonyfa alá.

Megérkezett a Nike Christamas Pack

Megérkezett a Nike Christamas Pack

Egyértelműen ünnepi hangulatot közvetít a pack karácsonyi díszbe öltöztetett Air Max 90 modellje. A Nike ikonikus sneakere piros, fehér és zöld színbe öltözött, “candy cane” printet kapott és minden részletében sokak kedvenc ünnepét idézi. A fenyőzöld bélés, a piros szalag fűző, illetve a csillogó és aranyos részletek még magával a Grinccsel is képesek lennének megkedveltetni a karácsonyt. Ugyanezt a koncepciót használták az ilyen limitált szériák szintén kötelező darabjánál, a Nike Blazer modellnél is. A nyalóka printeket ugyan itt karácsonyi szélforgókat idéző minta váltotta, azonban az arany szegecsek és csillámló részletek itt is feltűnnek.

Igazi karácsonyi Air Max 90

Igazi karácsonyi Air Max 90

Ünnepi díszben a Nike Blazer

Ünnepi díszben a Nike Blazer

A “Christmas Pack” másik ihlettforrása a decemberi hónapban sokaknál előkerülő és már legendás sztorikat megélt “csúnya pulcsik” voltak. A Tennis Classic és Air Tech Chalange III modellek sötétkék alapot és óarany részleteket kaptak, a pontot az i-re azonban kétségkívül a kötött pulcsikat idéző részletek teszik fel. Az Air Tech Challange olyannyira ünnepi díszbe öltözik idén karácsonyra, hogy a sarkára hímzett hópehely mellett a középtalp még apró csillagos díszítést is kapott, elvégre ha lúd, legyen kövér.

Ünnepi Air Tech Challange III

Ünnepi Air Tech Challange III

Két klasszikus találkozása: a csúnya pulcsi és Tennis Classic Ultra

Két klasszikus találkozása: a csúnya pulcsi és Tennis Classic Ultra

A Christmas Pack december 5-én debütál, Magyarországi megjelenéséről egyenlőre nincsenek híreink.

Ünnepi részletek

Ünnepi részletek

nojemi

Vallom, hogy egy jól megválasztott cipő a legegyszerűbb szettet is tíz pontossá varázsolja.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×