Nem üres kézzel jön a Mikulás

Mindenki számára ismerős lehet a decemberi időszakban felbukkanó tipikus „csúnya” karácsonyi kötött pulcsi. A Nike kicsit továbbgondolta ezt a dolgot és előrukkolt egy újabb hűvös idő-barát sneakerrel: a Roshe One-t már majdnem mindenhogy láthattuk, de így még biztos nem! A tovább után szerintem sok ember Télapónak írt listája megváltozik 😉

Nike Rosh One 'Winter Yeti' Red

Nike Rosh One ‘Winter Yeti’ Red

A Nike Roshe One ‘Winter Yeti’ pack cipőben a szabadban valószínűleg lefagy a lábad, de legalább karácsonyi hangulatot kölcsönöz lábfejednek. „One-piece”, tehát egyrészes felsőrésze gyapjú hatású velúrból készült, ami elég stílusos a téli szezonban, az oldalsó panelt pedig egy hópehely mintás, kötött pulcsi hatását keltő anyaggal vértezték fel.

Nike Rosh One 'Winter Yeti' Red

Nike Rosh One ‘Winter Yeti’ Red

Persze itt még nincs vége, hiszen a legjobb része hátra van. A sarkára egy jetihez hasonló pacát nyomtak rá, mondván ‘ha már lúd legyen kövér’. Így teljes a ‘Winter Yeti’  pack, ami három különböző színben kapható, méghozzá piros, kék és fekete változatokban. Ha te is imádod a karácsonyt és már december elején karácsonyfát díszítesz, akkor mindenképp kapj fel egy ilyen lépőt, hogy teljes legyen az ünnepi hangulat!

Nike Rosh One 'Winter Yeti' Blue

Nike Rosh One ‘Winter Yeti’ Blue

Nike Rosh One 'Winter Yeti' Blue

Nike Rosh One ‘Winter Yeti’ Blue

Nem pont ezt, de stílusban ehhez hasonló Roshe One-t 26 990 Ft-ért kaparinthatsz meg a BP Shopban, ha gyors vagy 🙂

Nike WMNS Roshe One Winter UNVRST

Nike WMNS Roshe One Winter UNVRST

ádám

Open up your own sneakerbox!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×