Cipőteszt: adidas Ultra Boost

A világ legjobb futócipőjeként aposztrofált adidas Ultra Boost beharangozójában mi is megfogalmaztuk vágyunkat egy esetleges tesztelésre. Az adidas meghallgatta kérésünket, és biztosított egy tesztpéldányt szerkesztőségünk részére. A kezdeti tapasztalatokról a tovább után olvashattok!

adidas_ultraboost

Jól áll neki a rikító szín

Bevallom őszintén, mikor a cipő megjelent Magyarországon elmentem a Váci utcába, hogy felpróbáljam mire fel ez a magabiztos marketing. A boltban topogás valóban meggyőző volt, de elég távol állt a futástól… Ezúttal pontosan a közepébe csaptam a teszteléssel, hiszen alapozás során fogom gyötörni az Ultra Boost-ot több héten keresztül. Azt kell tudni erről az időszakról, hogy a legkülönfélébb terhelésekből van nagy, már-már túlzó mennyiség. Elvégre ahogy a neve is elárulja, alapozunk…  Így pontos képet kapunk mit tud a cipő. Csekkoljátok rendszeresen a Sneakerboxot, hamarosan mindenre fény derül! 🙂

adidas_ultraboost_puskas

Kihasználjuk amíg még lehet (Puskás Ferenc Stadion)

Ezúton is köszönjük az adidas Magyarországnak a tesztcipőt!

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×