Nike Sneakerboot cipők a hölgyeknek

A héten Moszkvából tudósítottunk a #sneakerboots kollekció bemutató eseményéről, az AM90, AM95, Lunar Force One Duckboot és a Flynit Trainer Chukka modelleket bemutató első rész után most lássuk a Sneakerboot cipők második adagját: AM1, Acorra és Dunk Sky High a csajoknak.

A 2015-ös téli Nike Sneakerboots modellek a hölgyeknek

A 2015-ös téli Nike Sneakerboots modellek a hölgyeknek

Air Max 1 Mid SneakerBoot

A középmagas szárral rendelkező modell az Air Max 1-es vonalait örökölte. A nyelvre és a sarkokrészre pántok kerültek, ezek segítik belebújást. A puha bélés biztosítja a meleget, a víztaszító bőr felsőrész feladata a nedvesség kívül tartása, és természetesen erre is került a sarki fény színeiben játszó fényvisszaverő felület. A fehér oldaltalpon ott figyel az AM1 jellegzetes légbetétje, a járótalp természetes gumi színű.

Nike Air Max 1 Sneakerboot

Nike Air Max 1 Sneakerboot

Nike Acorra SneakerBoot

Ha az Air Max 1-es modellhez hasonló szármagasságú cipőt keresel, de letisztultabb megjelenésben, akkor ajánljuk figyelmedbe az Acorra Sneakerbootot. A felsőrész és a talp színe hasonló (ugyanúgy van sarki fény-visszaverés is 🙂 de a felsőrész és a talp is kevésbé tagoltabb, simán vonalvezetésű.

Nike Acorra Sneakerboot

Nike Acorra Sneakerboot

Nike Dunk Sky High 2.0

Ha nem elég az a szármagasság, amit az AM1 vagy az Acorra Sneakerboot modellek nyújtanak, akkor nézd meg ezt az extra magas szárú Dunk Sky High cipőt. Ez már teljesen bakancshatást kelt, a talpát ennek is tovább tagolták, hogy jobban megküzdjön a csúszós utcákkal.

Nike Dunk Sky High 2.0 Sneakerboot

Nike Dunk Sky High 2.0 Sneakerboot

Amint infót kapunk arról, hogy mely modellek érkeznek Magyarországra és hol lesznek kaphatók, természetesen beszámolunk róla!

 

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×