Mindig védekezz: Crep Protect!

Biztos megvan az érzés, amikor a cipőid elkezdenek koszolódni, leamortizálódni és már te sem hordod őket úgy, ahogy eddig. Bár az továbbra is elkerülhetetlen lesz, hogy egy eseménydús este után, ahol több piát öntesz ki mint amennyit megiszol, ugyanolyan szép állapotú lépővel érj haza, mint amilyennel elindultál, most már van alternatíva. Ez a ‘Crep Protect’; ami garantáltan megvédi cipőidet a kisebb szennyeződésektől. A tovább gomb megnyomása után megtudhatjátok, hogy miként alkalmazzátok a spray-t és mit kell még róla tudnotok!

Crep Protect

Crep Protect

Ismertető

Teljesen mindegy, hogy a cipőd milyen, lehet az bőr, szarvasbőr, nubukbőr vagy vászon, a ‘Crep Protect’ taszítja a folyadékokat és megelőzi a foltok keletkezését, egy láthatatlan „kabát” segítségével, amit a sneaker felületén hoz létre. Maga a formula egy átlátszó, kristálytiszta keverék, amit ha felviszel a csukád felületére, gyöngyházként viselkedik, taszítva mindenféle folyadékot, ezzel megelőzve a foltok és szennyeződések kialakulását.

A keverék megdöbbentően hamar szárad és ha ez nem lenne elég, a cipődet teljesen szabadon hagyja szellőzni anélkül, hogy bármilyen lyukat illetve nyílást elzárna. Maga a brand 2012-ben startolt el Londonban, és az alatt a 3 év alatt már világhírűvé nőtte ki magát.

Használat

Mielőtt bármelyik cipődön alkalmaznád a CP-t, fontos tudnod, hogy hogyan érdemes használnod. Első körben azt a lépődet amelyiken használni szeretnéd alaposan tisztítsd meg vagy mosd ki, hiszen ha koszos cipőre fújod, nem fogod látni a spray hatását. Ha alaposan megtisztítottad, akkor jöhet a következő lépés. Rázd fel a Crep Protect-et, majd körülbelül 15-20 cm-ről fújd rá a sneakeredre. Mivel a spray gyorsan szárad így sokat nem is kell várnod a következő lépésig. Nagyjából 5-10 percig hagyd száradni a formulát utána ismételd meg a felrázást, fújást. Újabb 5-10 percig várj, amíg teljesen megszárad a keverék és már készen is vagyunk. Persze ha kifogsz egy napsütéses időszakot, akkor kiteheted a napra is száradni a csukádat, így valamennyivel felgyorsítod a folyamatot.

 

Tapasztalat

Amikor én először megkaptam a Crep Protect-et, izgalmamban azt sem tudtam mire fújjam elsőként. Persze a választásom a még friss, Jordan Eclipse-re esett, ami egy nyári, hálós sneaker. Nos, mint kiderült, nem annyira ajánlatos hálóval borított csukára használni, már ha az esőtől vagy a víztől szeretnéd megóvni. Mint mondtam, a spray nem tömíti el a lyukakat, így biztosítja a cipő szellőzését, és sajnos így simán befolyik a réseken a víz. Persze minimális mennyiségű folyadék folyt be a lyukakon, nagyjából fél liter vizet csurgattam rá a teszt miatt, és nem több mint 1-2 cl víz folyt be, ami azért szerintem elég jó arány. A sűrűbb anyagoknál már más volt a helyzet, ezek nem tudtak befolyni a cipő réseibe, így könnyedén le tudtam öblíteni egy kevéske vízzel.

Alkalmaztam nubukbőrőn is, ahol ennél sokkal jobban szerepelt. Gyönyörűen lepergett róla a víz és a (esetemben) méz is, még öblítenem sem kellett. Én mindenképp ajánlom ezt a csodaszert, mert tényleg megváltoztatja ha nem is az életed, de a cipőidet mindenképp. Fogadni mernék, hogy amint elkezditek használni felmerül majd bennetek a kérdés: „Eddig hogy tudtam enélkül élni?!”. Ha bárkinek van otthon és használta már, ne féljen velünk megosztani a véleményét és tapasztalatait kommentben. Stay clean!

 

ádám

Open up your own sneakerbox!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×