Tubularok őszre, télre

Az adidas Tubular széria meglehetősen erős évet megy. Szerencsére a hidegebb időjárás beköszöntével sem kell lemondanunk az egyedi sziluettekről! Jönnek az őszi színek és a téli változatok. Részleteket a tovább után olvashattok!

adidas_tubular_x_mesa_wheat_gum

Tubular X

A vénasszonyok nyara ellenére folyamatosan hűl az idő, lassan búcsút kell mondanunk könnyű, nyári cipőinknek. Elő lehet venni a vastagabb, kevésbé rikitó színben pompázó lábbeliket. Ennek a vonalnak örök klasszikusa a Timberland bakancs, melyhez hasonló megjelenésű Tubular X-et dob piacra az adidas. A Yeezy Boost-ra hajazó talp, pláne a fehér színnel eléggé feldobja a cipőt!

adidas_tubular_gsg9_camo

Tubular GSG9

Akkor sem kell lemondani kedvenc adidas vonalunkról, ha téli bevetésre indulnánk. A GSG9 modellt kifejezetten a rossz időjárásra készítették fel: magasított szár a mély hó ellen, valamint Cordura nejlon a vízhatlanság jegyében. Egyenlőre a képen látható téli terepszínben, barnában és feketében kapható a modell. Azonban a többi Tubular színkavalkádjára alapozva szerintem ebből is várhatóak további színösszeállítások.

adidas_tubular_gsg9_black

Ismerős talp

Öröm végigkövetni a széria kibontakozását, kíváncsian várjuk az újabb és újabb modelleket. Nektek melyik a kedvenc Tubularotok?

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×