Valami igazán egyedi: Adidas Tubular X

Visszatérve az elnyújtott nyári vakációról, egy olyan egyedi Adidas cipő fogadja a rajongókat, ami talán annyira kötelező darab, hogy azt szavakkal nem lehet kifejezni. Egy cipő, ami megtestesíti magában, az igazi „Back to school”, vagyis „Vissza az iskolába” szellemiséget. Ez nem más, mint az Adidas Tubular X modellje. Részletek a tovább után!

adidas Tubular X

adidas Tubular X

Minél őrültebb a szín vagy ambiciózusabb a tervezés, annál nagyobb rá az esély, hogy elgurul a szemünk a cipő láttán. Ez az a filozófia, amit a mai világban követni kell. Ezt hűen testesíti meg a bátor tervezés, a szokatlanul magasított nyelvrész és a színállás, ami a lehető legjobban vonzza a tekintetet. Ezek együtt már-már a jövő sneaker vonal előfutárai. Ez a gyilkos vörös színállás csakis az európai Foot Locker üzleteiben található meg a #DontGoUnnoticed kampány keretein belül, sok másik Tubularral együtt. Ha be szeretnél szerezni egy hasonló cipőt, akkor a Foot Locker weboldaláról megteheted, szerintem érdemes!

adidas Tubular X

adidas Tubular X

Engem is ez a modern és futurisztikus kinézet fogott meg a legjobban. Nézegettem a többi színállást, a feketetét vagy épp a hófehéret, ami általában megfogja az emberek szemét, de ez valahogy még különlegesebb és szebb.

adidas Tubular X

adidas Tubular X

aladeen

A kosárcipők az egyik szenvedélyem a dj-zés és a kosárlabdázás mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×