Sneaekerbox Snowtábor 2016 @ Serre Chevalier

Idén sem maradhat ki a sneakerbox snowtábor, 2016 január végén visszatérünk az ismert és kedvelt franciaországi Serre Chevalier síterepre. Amit az ötödik táborunkban is garantálunk: kényelmes pályaszállás egy hatalmas hóbiztos síterepen, igazi csapat, figyelmes szervezés! A tovább után minden tudnivalót megtalálsz!

Eddig mindig gyorsan beteltek a helyek, tudjuk, hogy ilyenkor még korainak tűnhet a télre gondolni, de ne filózz sokat, jelentkezz!

Sneakerbox Snowtábor 2016. január 22-31. Chantemerle (Serre Chevalier)

A sneakerbox snowtáborban a helyek száma limitált, hogy együtt mozoghasson a csapat és hogy az első táborozók hamar összerázódhassanak az évről-évre visszatérőkkel.

Úti célunk a Serre chevalier (FR), JANUÁR VÉGÉN

Az időpont 2016. január 22-31. (péntek esti indulás, vasárnap reggeli érkezés), az úti cél pedig a 250 kilométeres Serre Chevalier pályarendszer, melyet a legtöbben „Briançon”-ként ismernek. Most nem a terep bal szélén lévő Briançonban leszünk, hanem a kellős közepén, Chantemerle városban, bérletünk természetesen az egész pályarendszerre érvényes.

Sneakerbox Snowtábor @ Chantemerle (Serre Chevalier)

Sneakerbox Snowtábor @ Chantemerle (Serre Chevalier)

2014-es táborunkban már alaposan kiismertük a pályákat, a snowparkot és az erdőket, tényleg nagyon jó helyek vannak! Ha kíváncsi vagy, kábé mire számíthatsz, ha velünk jössz, olvasd el a tábor beszámolóját vagy nézd meg az ott készült videót!

Utazás busszal

Utazás busszal, ami teljesen kibírható 🙂 Este elindulunk, másnap kora délután megérkezünk közben filmezés, evés-ivás, klubbolás és alvás.

Utazás busszal (Fotó: Czika Balázs)

Utazás busszal (Fotó: Czika Balázs)

Szállás *** apartmanházban

Idei szállásunk egy nemrég kívül-belül felújított három csillagos apartmanház, öt perc sétára a legközelebbi felvonótól és a boltoktól. Az apartmanok hatfősek, három légteresek, tipikus „pont elférünk” francia méretben. Van egy háló franciaággyal, egy szoba emeletes ággyal, ketten pedig szokás szerint a konyhában tudnak aludni a kihúzhatós kanapéágyon. Minden apartmanhoz tartozik mikrosütővel, főzőlappal, hűtővel és mosogatógéppel felszerelt konyha, WC, fürdőszoba és erkély.

Sneakerbox Snowtábor 2016 - hatfős három légteres apartmanok

Sneakerbox Snowtábor 2016 – nemrég felújított hatfős, három légteres apartmanok

RÉSZVÉTELI DÍJ

A szállás, a 6 napos síbérlet és a buszos utazással együtt fejenként 293 euró. Ezen felül még a helyszínen fizetni kell kb. 7 euró üdülőhelyi díjat, és ezzel vége is a kötelező költségeknek.

Ha korábban voltál már velünk Sneakerbox Snowtáborban, akkor 5 euró kedvezményt kapsz az árból, így csak 288 euró (+7 euró üdülőhelyi díj) a részvételi díjad.

Az apartmanokra kauciót kell letenni, melynek összege előreláthatólag 300 euró/apartman. Természetesen ez visszajár kiköltözéskor, amennyiben rendben ki van takarítva és nem történt károkozás.

Sneakerbox Snowtábor 2016  - a szállásunk ***-os apartmanház

Sneakerbox Snowtábor 2016 – a szállásunk ***-os apartmanház

JELENTKEZÉS ÉS ELŐLEG BEFIZETÉSE

Igyekezzetek összehozni egy vagy több hatfős, teljes apartmanra való csapatot, ez a legtisztább. Ha kevesebben lennétek, akkor nagy gondossággal összekombináljuk a szobák lakóit 🙂 Jelentkezzetek a sneakerbox.sitabor@gmail.com címen, vagy Gergőnél, Véginél Facebookon, e-mailben, telefonon, ahogy jól esik 🙂 Itt lehet becsekkolni a Facebook eseményre, de ez még nem jelent jelentkezést!

Mi válaszolunk, hogy van-e hely, és ha minden kerek, akkor minél előbb, de legkésőbb október 16-ig be kell fizetned az előleget, fejenként 120 eurót. Foglalásod az előleg befizetésével válik érvényessé. Tavaly is jóval hamarabb beteltek a helyek mint ez  a végső határidő, szóval érdemes minél előbb befizetni az előleget és így biztosítani a helyedet. A befizetés euróban történik személyesen, Gergőnél vagy Véginél. Az összegről átvételi elismervényt kapsz. Rögtön akár az egész összeget befizetheted, és akkor elég egyszer találkozni a pénzezés miatt.

A teljes, részvételi díjból fennmaradó összeget 2015. december 16-ig kell befizetni, szintén a fenti módon.

KAJA, BULI, EGYEBEK

Kajálás: Szokás szerint önellátó, azaz minden csapat azt főz a konyhájában, amit akar és tud 🙂 Vars felé Briançonon visz az út, ott terv szerint megállunk, hogy feltankoljunk a jól ismert helyi hipermarketben, és természetesen helyben, Chantemerle-ben is van bevásárlási lehetőség, a házunktól mindössze néhány perc sétára.

Esti programok: Nem félünk, hogy ne alakulna majd spontán minden este egy buli valamelyik (minden) szobában, emellett a helyi szórakozóhelyeket is lehet csekkolni. Első este összerázódó bulit és közös snowboardos/freesí filmnézést is tervezünk valamelyik estére.

Egy átlagos apartmanbulis este a Sneakerbox Snowtáborban

Egy átlagos apartmanbulis este a Sneakerbox Snowtáborban

Day in the park: Házi parkversenyünkön évről-évre komolyabb trükköket látunk, de azoknak is jár a taps, akik épp életükben először merészkednek elemekre. A goprok kereszttüzében trükk nem marad rögzítetlenül 😛

Oktatás: Hivatalos oktatás nincs a táborban, de eddig minden évben voltunk többen, akik felkaroltuk a kezdőket, hogy az első napok nehézségein túllendítsük őket.

Sneakerbox Snowtábor:  Day in the park

Sneakerbox Snowtábor: Day in the park

Biztosítás: Mivel mindenkinek más igényei vannak, ezért mindenkire rábízzuk, hogy hol és milyen utasbiztosítást köt. Ami fontos, hogy nem szabad nélküle elindulni!

Utazási irodai partner: A szállást, a bérletet és a buszt a Travellines Kft. iroda biztosítja (Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal engedélyszám: U-000865), az utazási szerződés hivatalosan közted és az iroda között jön létre, a szerződés szövege nálunk áttekinthető. A Skilinesnál a kollégák sokéves gyakorlattal szerveznek franciaországi síutakat, mi már nagyon sokszor utaztunk velük, és mindig elégedettek voltunk. Mi, a sneakerbox csapata csoportszervezői és csoportkísérői feladatokat látunk el, a mi nevünk az itthoni és kinti programokra, illetve a figyelmes szervezésre a garancia 🙂

Kérdésed van?

Írj egy e-mailt a sneakerbox.sitabor@gmail.com címre!

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×