Yeezy Boost 750 vs. Yeezy Boost 350

Áron blogger padawanunk nemrég írt róla, hogy milyen volt a campelés a Yeezy 350-ért a berni Titolonál. Mivel a Yeety 750-est is beszerezte, ezért szeretné megosztani veletek a véleményét és tapasztalatait róluk, és egy kicsit össze is hasonlítani őket. Tovább!

Yeezy Boost 750 vs. Yeezy Boost 350 (Fotó: @selesneaker)

Yeezy Boost 750 vs. Yeezy Boost 350 (Fotó: @selesneaker)

A Yeezy 350-est – ahogy korábban olvashattátok – sikerült közvetlenül a Titolo-nál megvennem, a 750-est már egy resellertől kellett: igaz, így háromszoros árat fizettem érte, de annyira szerettem volna, hogy nekem megérte.

Yeezy Boost 750

Yeezy Boost 750 @selesneaker lábán (Fotó: @rennie_ds)

Nem azért vettem meg mind a kettőt, mert Kanye West neve van rajta, hanem mert nagyon tetszenek. Sokan azt mondták, a Yeezy 750-esről, hogy csúnya, de csak azért megvették, hogy drágábban túladjanak rajta. Szerintem viszont nagyon fasza sneaker és hordani vettem, nem eladni! Én minden sneakeremet hordom és csak nagyon ritkán szoktam eladni egyet-egyet.

Yeezy Boost 750

Yeezy Boost 750 convention (@elesneaker és @metinswerve, fotó: @sizetenplease)

És akkor egy kis összehasonlítás: A 350-es egy nagyon jó nyári cipő! Szép, modern, jól átengedi a levegőt és nem is nagyon drága. Viszont a 750-es szerintem sokkal szebb és több mindenhez lehet felvenni. Igaz, nyáron nem nagyon lehet viselni, már most alig várom, hogy kicsit lehűljön az idő és megint hordhassam!

Mind a kettő méretezése nagyobbra van véve, általában US 9.5-et hordok, de mind a kettőből a 9-es a méretem, tehát a kisebb a jó.

Yeezy Boost 350

Yeezy Boost 350 @selesneaker lábán (Fotó: @benni1602)

aron

Mára már kb. 80 pár cipő van a szekrényemben - meg az előszobában, a fiókokban, meg a hálószobában ;)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×