Yeezy 350 Boost kempelés a Titolonál

A magyar sneakerheadek közül jópáran ismerik Áront (bár inkább @selesneaker néven az Instagramról 🙂 Áron Svájcban él, és nemrég bukkant fel a WOMFT? HUN csoportban is. Beszélgettünk és mondta, hogy hamarosan indul kempelni Bernbe a Titoloba (a zürichi Titolo üzletről Bálint már írt egy beszámolót már itt nálunk). Mivel valószínűsítettem, hogy itthon nem sokan lesznek, akinek szóba kerül, hogy megvegye a cipőt (kempeléssel vagy anélkül 🙂 ezért megkértem Áront, hogy küldjön egy kis beszámolót, ennek „itthoni magyarra fordított” változtát olvashatjátok a tovább után 🙂

Kempelés @ Titolo a Yeezy Boost 350ért

Kempelés @ Titolo a Yeezy 350 Boost cipőért

A nevem Áron, 21 éves vagyok, a svájci Zürichben élek és ugyanúgy, mint ti cipőrajongó vagyok. Mikor megtudtam, hogy a berni Titolo Bern árusítja majd a Yeezy Boost 350-et, elhatàroztam, hogy elmegyek kempelni a cipőért, szóval csütörtök reggel beültem az autómba és elvezettem Bernbe.

Amire odaértem, már heten ültek a bolt elött. Letettem a holmimat és megismerkedtem az emberekkel. Spekuláltunk, hogy mekkora készletet hozhattak, jut-e mindenkinek. Először 12 pár cipőre spekulálunk, de miután minél többen érkeztek, már inkább 16-24 párban reménykedtünk. A Titoloból senki nem árulta el, hogy hány Yeezy lesz.

Szombaton reggelre már kb. negyvenen voltunk a bolt elött, és az első 24 emberen túl érkezettek közül senki sem gondolta volna, hogy lenne esélye megvenni a cipőt. Végül fél tízkor kinyitottak, és kiderült, hogy 40 pár Yeezy van, ennyivel senki nem számolt!

Az egész kempelés jól telt, sokmindenkit ismertem meg, és mindig tudtunk valamin szórakozni, sosem unatkozunk. Kedvet kaptam, hogy máskor is kempeljek egy cipőért 🙂

Yeezy Boost 350 on feet

Yeezy 350 Boost on feet

Képek: Aron Cash / selesneaker

aron

Mára már kb. 80 pár cipő van a szekrényemben - meg az előszobában, a fiókokban, meg a hálószobában ;)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×