Ez a cikkünk már két évnél régebbi. Használd a keresőt itt jobbra vagy böngészd a tageket a cikk alján, hogy frissebb írásokat találj ebben a témában!

Volt szerencsém Zürichben járni és előzetesen már érdeklődtem ott élő ismerősömtől, hogy mely cipőboltot érdemes felkeresni. A válasz egyértelmű volt: Titolo. A szentélybe belépve egy magyar cipőboltokhoz szokott embernek teljesen szürreális élményben lesz része és nem győzi felszedegetni az állát a padlóról. De inkább meg se próbálom elregélni, beszéljenek helyettem a képek!

titolo-zurich_1
Titolo, Zürich

titolo-zurich_2
Titolo, Zürich
titolo-zurich_3
Titolo, Zürich
titolo-zurich_4
Titolo, Zürich

A Titolo történelme 1996-ig nyúlik vissza. Bern-ben és Zürichben van üzletük. És hogy éreztessük a bolt komolyságát: ahogy korábban megírtuk, a Reebok kollabokat adott ki az idén 20 éves Instapump Furyból régi partnereivel karöltve. Nos, a Titolóval is készült ilyen kollab…

reebok-titolo-instapump-fury
Reebok x Titolo Instapump Fury

A webshopnak hála akár mi is rendelhetünk tőlük. Két dologra azért nem árt figyelni:

1. Csak saját felelősségre nézzétek meg a Titolo honlapját! Elképesztő mennyiségű és minőségű cipőt találhattok a webshopban! Mi szóltunk…:)

2. Ha rendelnétek, vegyétek figyelembe, hogy Svájc ugyan Európa közepén van, de mégsem EU tagország. Emiatt sajnos a vámfizetés játszik…