Szuperlimitált Lebron 12 low ‘Trainwreck’

Bizonyára mindannyian ismeritek Lebron James 12-es számú cipőjét és annak low, vagyis alacsony szárú verzióját. Ám, biztos vagyok benne, hogy a Trainwreck színösszeállításről még nem sokan hallottatok. A tovább után többet is megtudhattok róla Ádám blogger padawanunk cikkéből!

Lebron 12 Low 'Trainwreck'

Lebron 12 Low ‘Trainwreck’

Egy olyan meg nem jelentetett darabról van szó, amit a Trainwreck, vagyis a Kész katasztrófa című vígjáték ihletett, amelyben Lebron is feltűnik, mint mellékszereplő. A Király lábán már többször is feltűnt az új cipő olyan helyeken például, mint a Las Vegas-i Nyári Liga vagy a Jimmy Fallon népszerű műsora, a „The Tonight Show”, ám eddig csak a kiváltságosok láthatták és foghatták kézbe.

Az teszi igazán különlegessé a cipőt, hogy nemcsak limitált, de üzletben sosem volt és lesz kapható. A készítésekor úgy döntöttek, hogy ezt a darabot csakis az NBA szupersztár családja és közeli barátai kaphatják meg. Ilyen például Kristen Ledlow is, aki a 2014 szeptemberében megjelenő Lebron 12-es sorozat ünnepségének a házigazdája volt. A dobozban a cipő mellett egy levél is található, amit a Nike Basketball szignózott, amelyben leírják a cipő sztoriját, és jó viselést kívánnak (már ha egyáltalán valaki viselni fogja 🙂 Szerintem fantasztikus sneakerről van szó és ez a húzás csak kiemeli a többi, amúgy sem olcsó testvére közül. Az igazán fanatikus rajongók és gyűjtők biztosan mindent megtesznek majd érte, hogy beszerezzenek egyet ebből a verzióból, ám ezt jobb, ha elfelejtik, vagy felkészülnek rá, hogy egy igazán nagy összeggel könnyítsék meg őket.

Lebron 12 Low 'Trainwreck'

Lebron 12 Low ‘Trainwreck’

Hír- és képforrásunk a Sneaker News volt.

aladeen

A kosárcipők az egyik szenvedélyem a dj-zés és a kosárlabdázás mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×