Visszafogottab Reebok űrcipő

Nemrégiben bemutattuk nektek a Reebok Insta Pump Fury egy meglehetősen extravagáns változatát. Cikkünk főszereplőjénél, a Question low modellnél is hasonló az alapkoncepció, a végeredmény azonban sokkal visszafogottabb. Akár a Föld nevű bolygón is megállja a helyét. Részletek és még több kép a tovább után!

reebok_question_low_1

Visszafogottabb űrhajósoknak – Reebok Question low

Az alap ezúttal is szürke, pöttyös felsőrésszel, azonban a színekkel most sokkal óvatosabban bántak, mint legutóbb. Nem úgy a felhasznált anyagokkal: minőségi bőr és suede felsőrésszel találkozhatunk. A hétköznapibb viseletet csupán a mentazöld talp, illetve a fehér cipőfűző és belső dobja fel. Az összhatás nagyon kellemes.

reebok_question_low_2

Mire utal a 3-as szám? Olvass tovább!

Hogy mi a Válasz a Kérdésre? Nos, ezzel a rossz szóviccel vezetném fel, hogy a Question Allen „The Answer” Iverson cipője volt még újonc korában. A Reebok egyik legnépszerűbb modelljéből rengeteg változat készült, melyek közül cikkünk szereplője kétségkívül az egyik legszebb. Zárásként lássuk hogy szerepelt a cipő élesben, Michael Jordan ellen:

Hír- és képforrásunk a SoleCollector volt.

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×