New Balance Visaro: egy modern k-bőr stoplis

Az új Visaro a New Balance legelső modern K-bőr (azaz kengurubőr) futball cipője. A klasszikus „focicipő színű”, azaz főleg fekete Visarot idén júniusban dobták piacra, ötvözve a klasszikus New Balance dizájnt és egy különleges puha kengurubőr felsőrészt. Részletek a tovább után!

New Balance Visaro Leather (Black-White)

New Balance Visaro Leather (Black-White)

A Visaro különlegessége a láb elülső területére eső különleges méhsejt varrás, amely biztosítja a pontosságot és a tartós kényelmet. A cipőn található szintetikus külső sarokkéreg nagyobb stabilitást, a szellőzőnyílások jobb szellőzést biztosítanak a sarok területén.

A háromszög alakú stopli egyre inkább felváltja a klasszikus stoplit, nincs ez másképp a Visaro esetében sem. Itt a New Balance egyesítette a háromszög technológiát a kúpos megoldással a hatékonyabb fordulékonyság, és az azonnali gyorsulás érdekében.

New Balance Visaro Leather (Black-White)

New Balance Visaro Leather (Black-White)

Úgy gondolom, a Visaro Leahter-el a New Balance szeretne nagyot durrantani, technikailag hozza a profi szintet és a klasszikus New Balance stílust. Sikerült újítani is, ezért ha több komolyabb játékost is sikerül megnyernie az NB-nek ezzel a cipővel, akkor egy komoly versenytársat kaphat a Nike és az Adidas. A Visaro szintetikus változatát jelenleg olyan játékosok használják, mint az Arsenalos Ramsey, a Manchester City-t erősítő Kompany és a Manchester United fiatal tehetsége, Januzaj, de biztosak lehetünk benne, hogy váltani fognak a bőr változatra, és több sztárjátékos lábán is látni fogjuk a következő hónapokban.

A bőr Visaro ára 140 font, tehát átszámítva nagyjából 60 ezer Ft körül alakul és két típust csináltak, a normál és a széles változatot. Magyarországi elérhetőségéről egyelőre nincs információnk.

New Balance Visaro Leather (Black-White)

New Balance Visaro Leather (Black-White)

davo

A jó cipők jó helyre visznek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×