A Tubular is készen áll a nyárra

Az adidas Tubular meglehetősen elnyerte tetszésünket, hiszen elérhető áron kínált Y-3-ra hajazó sziluettet. A nyári forgatagból ez a cipő sem maradhatott ki, így a német tervezők kicsit szellősebbé tették a felsőrészt. Érdemes tovább olvasni, hiszen nem egy egyszerű ráncfelvarrásról van szó! 🙂

adidas_tubular_primeknit_1

adidas Tubular Primeknit

A cipő jellegzetessége, a gumibelsőt idéző talp változatlan maradt, a felsőrész azonban komoly változásokon ment keresztül. A legszembetűnöbb a felhasznált anyag: most már Primeknit felsőrésszel is elérhető az adidas népszerű modellje. A kötött felsőrész pikkelyes mintát rajzol a cipőnek, ami már a Xeno pack-on is bevált.

adidas_tubular_primeknit_2

Látszólag pikkelyek borítják

Ha alaposabban szemügyre vesszük a cipőt láthatjuk, hogy a sziluett ugyan változatlan, de a részletekben komoly változásokat eszközöltek. Az új felsőrész miatt változott a fűzőrendszer, melynek ezúttal pántok nyújtanak biztos tartást. A letisztultabb felsőrésznek köszönhetően eltűntek a sarokmerevítők is.

adidas_tubular_primeknit_3

Egyszerűsödött a felsőrész

Ha nem lenne elég az adidas online shop-jában kapható négy színösszeállítás – stone/stone, blue spirit/core black, core black/carbon, collegiate navy – a miadidas oldalán kedvetekre színezhetitek a cipőt. Mindenesetre mi az alap darabokból is tudnánk választani. Ti hogy vagytok ezzel?

adidas_tubular_primeknit_4

Már személyre szabható miadidason-on

Hír- és képforrásunk a SoleCollector volt.

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×