adidas Xeno – öltözz fluoreszkáló kígyóbőrbe

Még októberben beszámoltunk nektek az adidas egyik új fejlesztés alatt lévő technológiájáról, mely egészen egyedi módon veri vissza a fényeket. Az innováció végre piacérett lett a hétvégi NBA All-star gálán került bemutatásra három modellen. Színkavalkádban úszó részletek a tovább után!

adidas_xeno_pack

A Xeno trió

A Superstar-ból, ZX Flux-ból és Metro Attitude-ből álló trió feketének tűnik természetes megvilágításban. Igazán elemében azonban a villogó vakuk kereszttüzében van – amiből lesz bőven az NBA All-star gálán. Ekkor ugyanis a cipő a szivárvány minden színében játszik. Az ihletet, ahogy a technológia nevét is földkígyóktól (Xenopeltidae) vették, akiknek pikkelyei hasonló színpompában verik vissza a fénysugarakat.

adidas_superstar_xeno

A Superstar fele természetes fényben, másik fele pedig megvilágítva

A fenti kép valamelyest visszaadja a technológia nyújtotta élményt, de a következő videóban talán még jobban látható hogy muzsikál az új fejlesztés. Szerintem elég extra lett 🙂 Szerintetek?


Hír- és képforrásunk a SoleCollector volt.

 

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×