Dorko cipőszemle srácoknak a nyárra

A jó nyári cipő képlete egyszerű: legyen könnyű, jól szellőző, könnyen bele lehessen ugrani és ugyanilyen könnyen lerúgni, ha épp mezítláb lennél vagy csobbannál egyet. A srácoknak szóló nyári Dorko cipőszemlénkbe három ilyen modellt gyűjtöttünk össze nektek, a tovább után!

Dorko 2015 nyári cipőszemle srácoknak

Dorko 2015 nyári cipőszemle srácoknak

A Vans Era és Athentic által világszerte népszerűvé tett, teljesen egyszerű és letisztult „deszkás vászoncipő” felállást a Dorko idei nyári kollekciójában számos színállás hozza. A jobbára egyszínű DRK cipők közül „lóg ki” ez a Koby, a magyar street art művész által tervezett darab, mely a bordó, mustársárga és kék panelek mellett még mintákkal is játszik, további érdekessége az eltérő színű fűző elöl. Mezítláb vagy titokzoknival, fesztiválra vagy este városba beszabadulásra egyaránt adható. Cikkünk megírása idején 12 999 Ft-os, akciós áron volt elérhető a Players Room webshopjában és üzleteiben.

Dorko vászoncipő Koby tervezésében

Dorko vászoncipő Koby tervezésében

A könnyű félcipők kategóriája csak pár éve jött létre a Nike Roshe Run berobbanásával, a 2015 tavaszi-nyári szezonra pedig már minden nagyobb márka is kihozta a maga megoldását. A Dorko kínálatában is felbukkan a Roshe által a világgal megismertetett vonalvezetés, Noémi korábbi cikkében a kollekció legspirább darabját, a „Vénuszos” cipőt mutatta be egy kis „művtöris” kitekintéssel, ebbe a szemlébe pedig a fekete és terepmintás színállást válogattuk be. A black/white stílus idei térhódításával minden úriember ruhatárában ott a helye egy teljesen fekete vagy teljesen fehér, esetleg ennek kombója. Ez a fekete, hálós felsőrészű Dorko 15 999 Ft-ért kapható a Players Room boltokban és a neten, a vászon, camo színű darab úgyszintén.

Dorko hálós és vászon könnyű félcipők a nyárra 16 000 Ft alatt

Dorko hálós és vászon könnyű félcipők a nyárra 16 000 Ft alatt

Vannak, akik alig várják, hogy végre beköszöntsön a jó idő slip-ont húzhassanak (aztán láttam már olyat is, hogy meg sem várják a meleget vele 🙂 nekik ajánljuk ezt a Dorkot, mely vászon felsőrésszel, „klasszik” fekete, kék és fehér színben elérhető, jelenleg 12 999 Ft-ért.

Dorko slip-on, három színben, 12 999 Ft-ért

Dorko slip-on, három színben, 12 999 Ft-ért

A szemlében bemutatott cipőket a PlayersRoom üzleteiben vagy webshopjában szerezhetitek be. Ha van PlayersClub kártyátok, akkor még a cikkben feltüntetett áraknál is olcsóbban 🙂

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)
×