Letisztult sneaker, melyet Kobe szlogenje inspirált

Kobe Bryant legújabb Nike-ja egyszerű, letisztult dizájnnal, ‘Kobe X Fundamentals’ néven mutatkozik be. A cipő, Kobe ‘on-court’ filozófiája alapján készült el, „Urald az alapokat, hogy uralhasd a játékot! Ez fehéren feketén.” A tovább után mindent megtudhattok a kosaras sztár lábbelijéről!

Nike Kobe X Fundamentals

Nike Kobe X Fundamentals

A fehér/farkasszürke-fekete (White/Wolf Grey-Black) színek váltakozása adja a csuka letisztult és egyszínű megjelenését. A fehér hálós felsőrészt, az áttetsző Zoom ktzéptalpaz és a fehér fűzőket tökéletesen kiegészíti az oldalán elhelyezett fekete Nike logó, és a fekete „sarokgallér”.

Mellesleg a lépő talpa mentén és az orránál egy szintén áttetsző vékony műanyag tape kapott helyet, ami a szennyeződésektől véd, és megkönnyíti a cipő tisztítását. A lépő nyelvének tetejére Kobe aláírását biggyesztették, ami alatt egy mamba-ihlette (aki nem tudná a mamba egy nagy, fürge és harapós afrikai kígyó) fekete kígyóbőr jel kapott helyet, mely jobb és bal oldalát fehér kígyóbőr minta díszíti.

A jobbos cipő sarkán Kobe fekete logója található, míg a baloson négy darab egymás alatt lévő piros csík helyezkedik el, amik Kobe szerencsétlen Achilles-ín sérülését jelképezik. A ‘Kobe X Fundamentals’ kollekciót május 21-én dobták piacra az online store-okban $180 dolláros áron, ami átszámítva 50 ezer Ft / pár. A kevés szín ellenére szerintem nagyon ütős sneakert dobott össze Kobe és a Nike.

Kép és hírforrásunk a Hypebeast volt.

Nike Kobe X Fundamentals

Nike Kobe X Fundamentals

Nike Kobe X Fundamentals

Nike Kobe X Fundamentals

Nike Kobe X Fundamentals

Nike Kobe X Fundamentals

ádám

Open up your own sneakerbox!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×