Dorko tavaszi/nyári csajos szemle

Dorko idén a tavasszal igazán kitett magáért, múlt heti cikkünkben a Botticelli ihlette „Vénusz-cipőről” olvashattatok, de még számos mutatós cipőt találunk a márka legújabb kollekciójában. A tovább után pár a csajok szívét is megdobogtató darabot mutatunk meg.

SBT_7087

A slip-on fazonok tavaly kezdték meg hódító körútjukat a divat világában, persze a Vans és egyéb márkák ilyen modelljei mindig népszerűek voltak, de idén már szinte mindenhol találunk slip-on fazonú cipőket. A Dorko sem kívánt lemaradni, így ők egy türkizes és kék színállású darabbal rukkoltak elő. A sötétkék szegély és pikkelyminta igazán feldobja a világos alapszínt, aminek a kontrasztot a kissé magasított hófehér talp adja meg.

A nyár slágere a slip-on fazon.

A nyár slágere a slip-on fazon.

A Dorko a klasszikus „Roshe” fazonban idén tavaszra számos színes darabot mutatott be, köztük néhány igazán csajos rózsaszín cipőt is. A kedvencem rögtön ez a babarózsaszín-szürkés sneaker lett. A felsőrész átmenetes rózsaszín mesh szövetből készült,  amit a halványszürke sarokrész tökéletesen kiegészít és a szintén rózsaszín talp tesz igazán csajossá. Könnyed, nyári viselet és akár a legegyszerűbb szettekkel is működhet. Én például a monokróm vagy fekete-fehére outfitekre esküszöm, amit egy-egy színes cipő vagy kiegészítő tökéletesen egyedivé és stílusossá tehet, de egy farmer-fehér póló kettőst is igazán feldobhat. Sőt a képet elnézve ez a csipkés zokni-sneaker kettős akár még hétköznapokon is működőképes lehet.

"Think pink"

„Think pink”

A Dorko idén nyárra egy igazán sokszínű kollekcióval rukkolt elő, így akinek nem éppen szíve csücske a csajos rózsaszín is talál stílusának megfelelő cipőt kínálatuknak. Nekem például rögtön megakadt a szemem ezeken a neonos árnyalatokban vibráló sneakereken. A narancsos színek 2015-ben egyébként is virágkorukat élik, hiszen a mandarin még a nyár divatszínei közé is bekerült.  A vibráló lila idén nincs a trendszínek között, de ezt a darabot látva biztos felülírható a divatguruk döntése, hiszen a feltűnő szín ellenére a letisztult formának és a batikolt hatású mesh szövetnek köszönhetően szerintem kiválóan alkalmazható a legegyszerűbb szettekkel is. Igaz azonban, hogy ezekhez a darabokhoz a csipkés zoknit már nem igazán merném bejátszani.

Vibráló árnyalatokban

Vibráló árnyalatokban

A Dorko minden modellje megtalálható a Playersroom üzleteiben és a webshopon, ahol PlayersClub kártyával kedvezménnyel vásárolhatjátok meg kedvenc modelljeiteket, és már a Mammut II-ben nyílt márkaboltjukban is elérhetőek termékeik.

nojemi

Vallom, hogy egy jól megválasztott cipő a legegyszerűbb szettet is tíz pontossá varázsolja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×