Air Jordan 11 Low – „True Red”

A méltán népszerű J11 Low-ot nem hagyják pihenni a Jordan-nél, ugyanis a nemrég bemutatott Georgetown után egy legendás színállásban is megjelentetik a cipőt a márka 30. évfordulója alkalmából. A True Red elnevezésű (közismertebb nevén ‘Bred’ színkombó) május 23-án, azaz ma debütál, és több mint valószínű, hogy nagyon hamar a „SOLD OUT” felirat fog mellette díszelegni bejáratott webshopjaink zömében. Remélem nem kell különösképpen bemutatnom a cipőt, de egy pár szóban mégis összefoglalnám, miért is lett méltán közkedvelt a 11-es, részletek a tovább után.

jordan-11-low-true-red 01

Jordan 11 Low – „True Red” (Katt a többi képért)

jordan-11-low-true-red 02

Jordan 11 Low – „True Red” #2

jordan-11-low-true-red 05

A Jordan 11 Low – „True Red” talpa

 Először is nagyon minimalista design-ra vették a figurát, itt még nem figyelhető meg az az elvetemültség, amit a késöbbi Jordan-ek kinézetén eléggé észrevehető volt. Aki laikusként tekint a cipőre, talán észre se veszi, hogy ez egy ízig-vérig Jordan cipő, pedig az ördög a részletekben lakozik. Először is, a nyelvről száműzték a Jordan logót, csak egy miniatűr mása került a cipő sarkára a jellegzetes 23-as szám alá. A cipőfűző alá, a nyelv közepére is elrejtettek egy logót, a Jumpman Jordan felirattal együtt (bár mivel oldalra fordítva és felülről lefelé kell olvasni, olyan mintha rovásírással lenne 🙂

jordan-11-low-true-red 03

Jordan 11 Low – „True Red” felülnézetből

Eddig kivétel nélkül mindegyik XI-esnek eltalálták a színét  a harmóniát is figyelembe véve, de most tényleg valami különlegeset tettek le az asztalra, így aki most akar belépni a Jordan-ek elképesztő világába az mindenképp ezzel a sneaker-rel kezdje, nem fogja megbánni (maximum a pénztárcája 😀 ). Viszont arra érdemes odafigyelni, hogy a cipő felső részén a bőr kényes, és egy-egy karc sajnos nagyon csúnyán meglátszik a cipő orra környékén 🙁 Nekem sokkal tetszik így Low kivitelben – mintha Mid lenne a cipő, de az, amit Legó-ból műveltek a cipővel azért nem semmi.

Forrás: UrbanIndustry

jordan-11-low-true-red 04

Jordan 11 Low – „True Red” hátulról

csehla

47-es lábbal nem könnyű az élet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×