ALIFE X PUMA ’15 – második felvonás

Őszintén bevallom, kicsit meglepődtem amikor először láttam a Puma és az Alife idei közös kollekcióját. Na nem azért mert nem tetszett, hanem mert a Kicks R Good 03-on egészen más darabokat láthattunk a hazai képviseletnek hála. Szerencsére most ezek is a boltok polcaira kerülnek, a tovább után bővebben olvashattok róluk!

puma_alife_disc_blaze

Puma x Alife Disc Blaze

Az új trióban a Puma klasszikus modelljei, a Disc Blaze, a Blaze of Glory és az R698 öltöznek az Alife által megálmodott színekbe. A három modell egészen különböző karakter lett, egyetlen közös pont, hogy minden esetben alaposan a tudomásunkra hozzák kivel készült a kollaboráció.

puma_alife_blaze_of_glory

Puma x Alife Blaze of Glory a Kicks R Good 03-on

A korábban bemutatott modellekhez hasonlóan ezek is egészen egyedire sikeredtek. Az alapból nem mindennapos sziluetteket remek színekkel tették még egyedibbé. Ha a Puma x Alife kollabból választasz, valószínűleg nem túl sok fog veled szembejönni az utcán! 🙂

puma_alife_r698

Puma x Alife R698

Hír- és képforrásunk a SoleCollector volt.

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×