Kicks R Good 03 – ahogyan mi láttuk

Egyre inkább kezdjük elhinni, hogy a sneaker kultúra itthon is stabilan megvetette a lábát, hiszen kis hazánkban immáron harmadik alkalommal, Mikulás napján került megrendezésre a Kicks R Good 03 „Holiday Special” sneaker fesztivál. A tovább után a mi élményeinket olvashatjátok, elsősorban a programokról illetve rólatok, jöjjön hát KRG 03 – ahogyan mi láttuk.

Kicks R Good 03 – ahogyan mi láttuk

Kicks R Good 03 – ahogyan mi láttuk

Amint azt Ti is észrevehettétek, mint a Kicks R Good hivatalos blogja, ismét alaposan benne voltunk a rendezvény előkészítésében. Számos cikkel, ajánlóval harangoztuk be az eseményt. És örömmel láttuk, itthon is egyre többen vagyunk olyanok, akiknek nem mindegy, hogy mit húzunk a lábunkra.

 

Egy igazi sneaker feszt mit sem érne a legnagyobb márkák részvétele nélkül, így tehát a Nike és a Puma, mint a KRG03 sztárvendégeiként illetve a Timberland, UGG, Hunter, a New Era, az üzletek közül a Rapcity és Bázis Store is tiszteletét tette a Petőfi csarnokban. A felhozatalra tehát most sem lehetett panasz, sőt, jó pár limitált modellt és kollekciót is felfedezhetett az aki kicsit elidőzött a pultoknál. A rendezvény ideje alatt több nyereményjáték miatt is izgulhattunk, kedvencünk volt a BP Shop Air Max tombolája, ahol egy fekete és egy fehér modell is gazdára talált a nap végére.

Kicks R Good 03 - ahogyan mi láttuk Kicks R Good 03 - ahogyan mi láttuk

Kicks R Good 03 – ahogyan mi láttuk

Természetesen most is volt Sneaker Raktár Live, ahol igazán szép új/DS vagy alig használt/NDS/VNDS modellek cseréltek gazdát (itt lehet puskázni DS/NDS/VNDS ügyben :). Volt aki csak egy pár, de volt aki több doboznyi cipőjének talált új gazdát, összességében tehát ismét bevált, hogy a csoport kilépjen a virtuális világból!

Kicks R Good 03 - ahogyan mi láttuk Kicks R Good 03 - ahogyan mi láttuk

Persze nem unatkoztunk kiállított modellek végigbugázása után sem, az eddigi két Kicks R Good egyik slágere volt a cipőszínező fal, a rendezvényen ismét volt lehetőség saját sneakerünk megtervezésére. A KRG Tárlaton festők, graffti és street art művészek, tetoválók, fotósok sneaker témában készült munkáit láthattuk, sőt két graffitis közreműködésével live paintinget is láthattunk a helyszínen. A hangulatra egész nap nem lehetett panasz, hiszen estig dj szettek pörögtek a színpadon.

 Kicks R Good 03 - ahogyan mi láttuk

Kicks R Good 03 - ahogyan mi láttuk

Itthon is egyre többen foglalkoznak custom sneakerek készítésével, de élőben még jobban néznek ki az egyedi darabok mint képeken. Aki ellátogatott a DentKicksCustom „műhelyéhez”, az bátran kérdezhetett a munkafolyamatot illetően de számos hasznos tanácsot is kaphattunk a megfelelő festékek kiválasztásához is. Bálint tollából hamarosan interjút is olvashattok majd sneaker customizálás témában. Két standdal odébb élő Jason Markk bemutatóba lehetett belefutni, ami nyugodtan mondhatjuk, a cipőtisztítás prémium kategóriája. Gergő rögtön le is kapta egyik cipőjét, mert a Pecsába érkezés közben „pocsolyába lépett és sáros lett az új cipője”, a szer a sárfolttal könnyen megbirkózott. A szomszédban amúgy a Crep Protectet lehetett kipróbálni, ami ráfújva a cipőre, megvédte volna, hogy sáros legyen 🙂

Kicks R Good 03 - ahogyan mi láttuk Kicks R Good 03 - ahogyan mi láttuk

Csapatunk egyik kedvence volt a Lords of Gravity bemutatója, akik egyedülálló akrobatikus kosárlabda bemutatójukkal egyértelműen az esemény egyik legizgalmasabb része voltak. A srácok nemsokára nemzetközi turnéra indulnak, de velük készített interjúnkat hamarosan olvashatjátok blogunkon. A szünetekben büntetőző versenyen is részt vehettünk, melyen értékes ajándékokat kaptak a győztesek (sajnos a sneakerbox krú elég hamar kihullott a versenyből, megyünk is hamarosan csapatosan szintre visszagyúrni magunkat kosárradobásból 🙂

Kicks R Good 03 - ahogyan mi láttuk Kicks R Good 03 - ahogyan mi láttuk

Most is élmény volt beszélgetni veletek, hallgatni a kedvenc cipőitekről szóló sztorikat, adni és kapni néhány jó tippet, és együtt szemezgetni a legjobb modellek között. További képekért és videókért érdemes Facebook oldalunkon nézelődnötök, de a KRG hivatalos csatornáját is egy kattintással elérhetitek. A tervek szerint tavasszal jön a Kicks R Good 04, természetesen mindenről időben értesülhettek majd a sneakerbox.hu-n!

ármin

Don’t count your shoes, make your shoes count.
×