Sneaker rajongó zenészek – A „Senior hal” kedvencei

Korábbi cikkemben már bemutattam néhány igazán stílusos világsztár kedvenc cipőjét, így gondoltam a megkezdett sort folytatva pár magyar hírességet is megkérdezek a témával kapcsolatosan. Kis hazánk zenészei ugyanis legalább annyira fontosnak tartják a megfelelő cipő kiválasztását, mint mi. Elsőként Kovács Krisztiánnak, a F!sh frontemberének tettem fel néhány cipőviseléssel kapcsolatos kérdést, akinek ezúttal is köszönöm a válaszokat. A tovább után elolvashatjátok a mini interjút.

A "Senior Hal" kedvenc cipői.

A „Senior Hal” kedvenc cipői.

Milyen jellegű cipőket hordasz leginkább?

Két stílust kedvelek: az egyik a klasszikus, oldschool futócipőkből kialakított lifestyle cipők, leginkább Nike jöhet szóba. A másik vonal a Vans klasszik cuccai, ezek mindig is nagy kedvencek voltak.

Mi alapján vásárolsz cipőt?

Kényelem és megjelenés. Az elfoglaltságaim miatt (djzés, műsorvezetés, forgatások) sokat állok, ilyenkor a kényelem a legfontosabb, a Nike lépők használódnak ekkor. A Vans cipellők a megjelenésükkel még jobban is illenek hozzám, ezeket rövidtávon szeretem inkább. Koncerteken is Vans holmikban csillogunk, a cég támogatja a Fish!-t fél éve, abszolút passzol hozzánk és a zenénkhez is, majdnem Kalifornia, ugye;)

Melyik a kedvenc márkád, modelled?

Az előbb említett szempontok alapján mindent kipróbáltam már, de a legjobban bevált Nike az Air Pegasus ’83, ebből van négy pár;). A Vans Old Skool, az Era és a Rowley modellek a kedvenceim, de összességében a Vans cipők közül szinte mindegyik tetszik.

Kovács Krisztián a F!sh frontembere.

Kovács Krisztián a F!sh frontembere.

Kovács Krisztián kedvenc Nike és Vans modelljei.

Kovács Krisztián kedvenc Nike és Vans modelljei.

nojemi

Vallom, hogy egy jól megválasztott cipő a legegyszerűbb szettet is tíz pontossá varázsolja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×