DGK Textil szemle a STÉG-ből

Josh Kalistól Rick Rossig deszkások és repperek hordják a DGK cuccokat és, ami legszebb az egészben, hogy itthon is széles választékot a találunk a márkából a STÉG üzleteiben. A DGK Philadelphiában indult és a kultikus Love Park fenegyerekei alapították. Dirty Ghetto Kids, azok a srácok, akiket a többiek nem akarták, hogy fotózzanak, végül mégis megcsinálták a saját történelmüket. A kezdeti gúnynévből Stevie Williams márkát csinált és otthagyta a Chocolate csapatát, hogy belevágjon valami újba. A DGK az elmúlt több, mint 10 évben komoly csapatot rakott össze és cuccaik messzire viszik az utcák hívó szavát. A deszkás gyökerek mindig megmaradnak a DGK berkein belül viszont a deszkás világon kívül is egyre kedveltebbek cuccaik. Összeszedtük nektek a téli  felhozatal legjobb darabjait.

DGK

Dirty Ghetto Kids

Úgy látom a snapback a téli partyk elmaradhatatlan kelléke marad és egy jó sapka még mindig meg tudja csinálni a szettet. Az „I Love Haters” feliratok mellett a mintás darabok mennek most a DGK háza táján. A camo betétek mindig ütnek, a „Fast Life” tigris mintáit már tudni kell hordani. A kockás inges oufithez a legjobb választás egy felvarrós változat, itt is találunk terepmintás sildet, de a DGK egyik kedvenc kombója a marijuana végtelen minta is feltűnik a Humboldt sapin. Szépek a varrások és jók a profilok a részletgazdag sapkákon. A belső sildeken sokszor feltűnik a Dirty Ghetto Kids hímzés. Vannak 5panel modellek is színesítve a palettát, a Tiger Camo modell például spéci csatos snapback kialakítást is kapott, megkönnyítve a fel és levételt.

DGK sapkák a STÉB-ből

DGK sapkák a STÉB-ből

DGK All Day, vagyis DGK egész nap! Egy japán turnén az egész napos nyomatás után született meg a szlogen és Marcus McBride egy kinti rádió interjúban már így jelentkezett be. A póló grafikákon is előszeretettel visszaköszön a jelmondat. Van Jamaica békés szigetére repítő mintával, bling-bling háttérrel, de a kedvencünk a vezetékre feldobált cipőkkel kombinált grafika.

DGK ALL DAY

DGK ALL DAY

A bevállalósabbaknak a Dirty Fuckin”” Kids pólóról mutat be friss szerelmünk, illetve a Jesus loves póló is ütős lett, az I <3 haters felirat példamutató üzenete itt is feltűnik. „A Sírtól a bölcsőig” darabot sem a hétköznapokra ajánlanám. Anyagminőségben a DGK hozza a prémium deszkás márkától elvárt magas szintet, a printek kiváló minőségűek. Szabásukban minimálisan hosszítottak a pólók és vállban is jó az esésünk, nem gyűrődnek fel.

DGK pólók a STÉG-ből

DGK pólók a STÉG-ből

A végére hagytam kedvenc kiegészítőimet a zokni felhozatalt, ugyanis a DGK minden szezonban vagy féltucat új grafikával rukkol elő ezen a fronton is. Az I love haters és smoker vonal mellett itt is van Fuckin”” Ghetto Kids design. Bár télen ritkábban tűnnek elő, én a kreatív, színes zoknik mellett teszem le a voksom, szóval le az egyszínű darabokkal és jöjjenek a feliratok és a minták, amiben a DGK megbízható partner.

DGK tetőtől talpig

DGK tetőtől talpig

A fenti cuccokat megtaláljátok a STÉG budapesti és veszprémi üzletében is, sőt most karácsonyi akciókkal is várnak Titeket, minden pulcsi mellé DGK póló jár ajándékba!

Karácsonyi akciók a STÉG-ben

Karácsonyi akciók a STÉG-ben

 

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • ecommerce szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Wow, amazing blog format! How lengthy have you ever been running a blog for? you make blogging look easy. The full glance of your web site is magnificent, let alone the content material! You can see similar here sklep online
×