KRG03: NYERD MEG TE A PUMA sneakert és vedd át a Kicks R Goodon!

Egy hét múlva Mikulás és Kicks R Good, amit még izgalmasabbá szeretnénk nektek tenni. Pörögtek már itt a Rushe Run  csukák és a KRG pólók, de még mindig tudjuk emelni a tétet! Ma induló nyereményjátékunkban egy szabadon kiválasztott Puma sneakert nyerhettek meg, hogy legyen mit kifényezni az ünnepekre. Ami pedig az új csukától elválaszthat titeket az a folytatásban található Kicks R Good tesztünk, melyet helyesen kell majd kitöltsetek! Akkor indulhat a menet? Kattintsatok a továbbra;)

Induljon új csukával neked is a Kicks R Good!

Induljon új csukával neked is a Kicks R Good!

2014. december 6-án a városligeti PeCsába várjuk az ország összes sneaker rajongóját a Kicks R Good 03 “Holiday Special”-ra: még nagyobb területen, még több márkával, programmal és érdekességgel készülünk. A pontos programról már részletekbe menően is olvashattatok a sneakerbox KRG rovatában és most bizonyíthatjátok, hogy mi maradt meg belőle! A legszebb az egészben, hogy a legnagyobb KRG szakértő, aki mellé a szerencse is társul szegődik egy szabadon választott Puma cipővel lesz gazdagabb! Kint lesznek majd a Green Box Pack darabjai is, ha még nem láttátok volna őket akkor ITT olvashatjátok beszámolónkat a kollekció bemutatójáról.

Nyerd meg a kedvenc Puma modelled!

Nyerd meg a kedvenc Puma modelled!

ÍGY VEHETSZ RÉSZT A JÁTÉKBAN:

1) Lájkold a Kicks R Good Facebook oldalát!

2) Lájkold a KRG hivatalos blogja, a sneakerbox.hu Facebook oldalát!

3) Jelentkezz be a KRG eseményre Facebookon!

4) Töltsd ki a KRG kvízt!

A jelentkezési időszak 2014. december 1. és 2014. december 5. 20:00 óra közötti időszak volt.

A nyertest értesítettük és várjuk a visszajelzését.

JÁTÉKSZABÁLYZAT ÉS EGYÉB TUDNIVALÓK:

Egy személy csak egyszer jelentkezhet a játékba. A többször jelentkezőket sorsolás előtt töröljük. A nyeremény egy pár szabadon választott Puma cipő a nyertes méretében a BP Shop aktuális választékából. A jelentkezés feltétele a megadott Facebook oldalak lájkolása, illetve az eseményre történő bejelentkezés, ezt ellenőrizzük. A nyertes mellé két tartaléknyertest is sorsolunk, akik akkor válnak jogosulttá a nyereményre, ha az előttük lévő(ke)t nem érjük el a regisztrációnál megadott e-mail címen, telefonszámon a kiértesítéstől számított három napon belül, vagy kiderül, hogy nem teljesítették a fenti jelentkezési feltételeket. Megadott adataidat bizalmasan kezeljük és nem spammelünk! A megadott adatokat a Medeia Studio Kft.-nek, a Kicks R Good rendezvény szervezőjének is átadjuk, aki azokat marketing célokra felhasználhatja.

A sneakerbox.hu adatkezelési irányelveit itt megnézheted. Ha bármilyen kérdésed lenne, kérdezz: sneakerbox.hu@gmail.com.

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • replikáns szerint:

    Azért ez is mókás 🙂

    Add meg a telefonszámodat: *
    Ez opcionális, de itt is értesítünk, ha te nyertél;)
    *Kötelező

    megjegyzem nem az ingyenes belépő vezérelt csak szimplán találtam egy hibát amit jeleztem 🙂

×