Hoppipolla Headwear, a Helgason tesók márkája

Ha követitek a snowboard világának történéseit, akkor a háztető gappeket átszaltózó Halldor Helgason neve nem cseng ismeretlenül számotokra. A Hoppipolla Headwear Halldor és testvére, Eiki sapka márkája, melyet Izlandon alapítottak a srácok. Bár egy fiatal brandről beszélünk, már masszív szponzorált csapattal rendelkeznek, melynek tagjai olyan nevek, mint az olimpiai ezüst  érmes Stale Sandbech, Alek Oestreng, Gulli Gudmunsson vagy Lonnie Kauk. A srácok komolyan veszik a minőségi anyaghasználatot és igényes designt, emellett sok a pro model a palettán, így kedvenc riderünkből egy darabka mindig velünk lehet. A Hoppipolla cuccok már itthon is kaphatóak a hoppipolla.hu webshopjában,  körbenéztünk mely darabok a legforróbbak a palettáról!
Riderektől nem csak ridereknek

Riderektől nem csak ridereknek

Azok a sapkák, amik kifejezetten snowboardozáshoz készülnek egy aktív rider útmutatásai alapján, ugyanúgy utcán is megállják a helyüket. Ez persze fordítva nem mindig igaz! A Helgason tesók prémium anyagokkal dolgoznak és az egyediségre törekednek. Bevallom elsőre nem tűnt reálisnak, hogy két mega mad rider forma északról egy ilyen szintű projektet rak össze, prémium termékekkel. Nos a csalódás kellemes volt, a design mellett kézbe véve a cuccokat minőségi már az első benyomás. Nézzük akkor a hazai kínálatból a kedvenceinket.

Halldor Helgason signature

Halldor Helgason signature

Halldor Helgason signature modellje 2 színben is elérhető klasszik black és bézs változatban. A Nike Snowboarding Never not mozijában ő volt az, aki nyakmerevítőben ugrott be egy 10 méteres háztető gappet, érdemes egy pillantást vetni a mozdulatra ITT. Ő tartja össze a csapatot és pionír módon formálja napjaink snowboardozását. Az általa tervezett sapi nincsen túlvariálva, egy felhajtós változat, melyen a felvarró vízből feltörő cápát ábrázol a Hoppipolla logóval a penge fogsorok között. A kötött modellek mellett van itt egy különleges modell is, a Captain Harold ami inkább egy party sapka wannabe hajóskapitányoknak!
 "Share the mountain with your friends"

„Share the mountain with your friends”

A következő modell is signature, méghozzá Stale Sandbech nevét viseli. Stale fiatalkora ellenére, más most snowboard ikon. Olimpiai ezüst érmes egyedi stílussal, aki utánpótlás neveléssel is foglalkozik. Az RK1 websorozatból is ismerős lehet ő, ahol Alek Oestrenggel járják a parkokat, így Stale modelljén található természetesen RK1 logó is, hegycsúcsok közé ágyazva. Ami legjobban tetszik a sapkában az a fő üzenet a logón: „Share the mountain with your friends”. A sapi fekete és sárga színben kapható itthon, vastag szövésű darab, ami kifejezetten a hegyre ajánlott. Természetesen Mr. Oestreng is a Hoppipolla csapatot erősíti, az ő sapkái már színesebbek, kék és zöld színben elérhetőek. A különleges mintázat a kombinált szövésnek köszönhető, mivel feketével lettek kiegészítve a színes részek.
Az RK1 csapat sapijai

Az RK1 csapat sapijai

Idén egy új kollekció is elő került, amely a „The Afterparty” nevet kapta. Nevéből adódóan ebben erőteljesen dominál a streetwear, casual hatás. Színvilágában meghatározó a Black and White, illetve bőr anyaghasználat. A Monaco egy fehér baseball sapka finom hímzéssel. a sildje bőr jellegű a belső pedig páduc mintás selyem borítással lett megbolondítva. A vastagabb baseball sapi ősszel és télen is hordható, persze nem fázós fülüeknek. A Halldor tesók off season-ben Monaco-ban laknak és deszkáznak(ezt valahogy én is el tudnám képzelni:), innen kapta a modell a nevét.
Monaco Cap

Monaco Cap

A Monaco komplementere szinte a Taxco cap. Fekete bőr borításával és a fém Hoppipolla logóval a sapi elején igazi jelenség.
Taxco cap lokálheroknak

Taxco cap lokálheroknak

Jó hír, hogy hazai részről is megvannak már a Hoppipolla helytartói KisBeni és Szerb Matyi személyében, akik az első magyar szponzoráltak. Reméljük hamarosan lány pillér is erősíti majd a magyar szponzoráltakat. A Hoppipolla cuccokat keressétek addig is weshopjukban, illetve kövessétek őket Facebookon booooya.

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Derick Jolly szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Hi! I recently visited your website and was really impressed by the insights shared on https://www.sneakerbox.hu/2014/11/17/hoppipolla-headwear-helgason/. It brought back memories of my early days in the online world, figuring out how to make ends meet. I wanted to pass along a resource that was a game-changer for me: https://stressfreelifehacks.xyz/billionaire. It might be helpful for you too. Cheers!
×