MÁR ITTHON IS: DVS x Flo Mirtain X Cliche Skateboards

Flo Mirtain kaliberű riderrel napjaink prói között is csak ritkán találkozunk! Technikai trükkök, lazaság, kreatív menetek sok különleges spottal, ami mellett más csak elgurulna. Flo megérdemelten kapott idén egy a nevét viselő különleges színváltozatot a DVS Jarvis modelljéből. A szponzorált csapat team csukáját már a Jackassből jó barát Weemannal is promózták, de valahogy egy profi deszkás nevét szívesebben látjuk most a cipőn. A jó hír, hogy a csuka itthon is kapható a Psychostore és a győri SetUp Shop polcain, ráadásul egy Cliché signature lap is a kollekció részét képezi. A részletekről a tovább után olvashattok!

A Psycho Storeba befutottak Flo Mitrain fullánkjai

A Psycho Storeba befutottak Flo Mirtain fullánkjai

A Jarvis, amellet, hogy egy egyrészes orral rendelkező vulkanizált deszkás cipő, azért tud újdonsággal szolgálni! A halszálkás talpat előszeretettel használja a DVS skate modelljein, a mély mintázatnak köszönhetően a tapadás biztosított deszkán és azon kívül. A felső rész bár bőrből készült, mégis rugalmas. A lightosan párnázott bokagallérral kiegészülve egy elegáns, letisztult megjelenésű cipőt kapnánk, melyre akár az unalmas jelzőt is rámondhatnánk, ha nem lennének ott a színek! Egyszerű és nagyszerű kombót ad a sárga és a fekete kettőse. Black and yellow, black and yellow, hihetetlen mennyire fel tudja dobni a pár élénk betét a Jarvist. A nyelven Flo barátunk neve olvasható és ez a minta még fel fog tűnni máshol is!

flo-mirtain-dvs-cliche-psycho-store

Black and yellow, ilyen egyszerű a recept?

A Jarvist azoknak ajánljuk, akik a könnyű, rugalmas cipőket szeretik deszkázásnál és nincs szükségük vastag bélésekre és talpra. A csuka mellett már említettük, hogy egy Cliché lap is napvilágot látott. Flo francia gyerek lévén Lyon utcáin gurul a legtöbbet és a lap grafikájához is egy jellegzetes francia utcaképet álmodott meg. A sárga szín itt is dominálja a designt és a metró állomás látványát. A Jarvis nyelvéről már ismerős FM felirat itt még masszívabban jelenik meg a DVS logóval kiegészülve.

Lyonba kalauzol minket a Flo Cliché lapja

Lyonba kalauzol minket a Flo Cliché lapja

És, hogy mit tud a kombó élőben? Az kiderül az alábbi kis videóból, ami a premierre készült, persze a banger trükkökhöz nem árt majd egy kis FLO(W) sem! A spéci megjelenés modelljeit pedig keressétek a Psychostore-ban és a győri SetUp Shop-ban, ahol a DVS őszi kollekciójának többi modelljét is megtaláljátok!

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×