Homokszínű klasszikusok: Nike „Flax” kollekció

Nike "Flax" Collection

Nike „Flax” Collection

Már javában az őszi szezon közepén járunk, sok helyen elő is kerültek a homokszínű bakancsok a szekrényekből. De mi van akkor, ha valaki ilyenkor sem szeretne megszokott sneakerei kényelme és formája nélkül maradni? Részletek a tovább… után!

Aki a mostanában menő Timberland-szerű színvilágot kedveli, nekik jó választás lehet a Nike „Flax” kollekciója, mely három klasszikus modellt „alakít át” homokszínűvé: a mindenki által imádott Air Force 1 Midet, a divatmegszállottak egyik kedvencét Air Max 1-et és a csak egy fokkal ritkább Air Trainer 1-est. Ezek a letisztult súk az Air Force 1 és az Air Trainer 1 esetében a szokásostól eltérő bakancsokhoz illő fűzőt is kaptak, míg az összes lábbelit nubuk felsőrész jellemzi.

A kollekció hivatalosan november 1-től érhető el, itthon a BP Shop Wesselényi utcai üzletében lesz kapható!. Aki addig is szeretné a lábán tudni valamelyik gyönyörűséget, érdemesmég az angol webáruházakban (End Clothing, Size?, etc.) kutakodni. Nektek melyik tetszik a legjobban?

Air Force 1 - Flax

Air Force 1 – Flax

Air Max 1 Flax

Air Max 1 Flax

Air Trainer 1 Flax

Air Trainer 1 Flax

mollaka

Igyekszem nem túlzásba vinni a sneaker mániámat, de sajnos egyre inkább új szekrényre is kell költsek :-)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×