Trailer Park – Pt. 2

Pár hete jelent meg a Trailer Parkunk első része, ahol többek között bemutattuk nektek az MSP már-már klasszikusnak mondható idei moziját a Days of My Youthot,  illetve a Nike és a Stellar Media legújabb filmjét. Ebben a részben a hangsúlyt a freeride & freestyle kapja, a színvonalat pedig a Teton Gravity Research, Rome Snowboards, és a True Color Films biztosítja.

Trailer Park - Pt. 2. (fotó: Transworld)

Trailer Park – Pt. 2. (fotó: Transworld)

True Color Films – NIpple Deep

A Nipple Deep a True Color Films és a Red Bull közös projektje. Saját meghatározásuk szerint a maga a snowboardozás egy széttagolt sportág: sokan szeretik a snowparkokat, sokan a félcsöveket és vannak olyanok is, akik a klasszikus szlalomra esküsznek. Azonban ezekben a riderekben mindig megtalálható egy közös pont, a szűzhavazás szeretete. Elnézve a mostani osztrák időjárást hamarosan mi is élvezhetjük a powdert!

 

ROME SNOWBOARDS – FIND SNOWBOARDING: Norway

A Find Snowboarding projekt nem egy szoksásos film. A Rome Snowboards csapatának tavalyi szezonját bemutató filmet több részre vágták, és tematikusan mutatják be őket hétről-hétre. Az itt bemutatott része a harmadik a sorozatból, a többi részt a TRANSWORLD Snowboarding oldalán érhetitek el.

 Teton Gravity Research –  ALMOST ABLAZE

A Todd testvérpár által alapított Teton Gravity Research évről minőségi freeride & freestlye freeski és snowboard filmeket dob ki. Az idei három projektből véleményünk szerint az Almost Ablaze lett messze a legjobb. A filmben nincsenek elvont monológok, elnyújtott bevágások, túlzó effektek. Az Almost Ablaze tisztán átadja azt az (élet)érzést amikor csúszás közben egybeolvadsz a természettel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×