Trailer Park – Pt. 1

Habár a nyár még utoljára a héten visszaköszön, már érezhetően közeledik a téli szezon és ezzel egyidejűleg egyre több snowboardos és freeski trailer lát napvilágot a közelgő szezon mozijaiból. Most összeszedtük nektek a kedvenceinkből az első hármat, amelyeknek a következő hetekben jön a premierjük világszerte. Winter is coming folks!

winter is coming! photo credit: snowboarder.com

winter is coming! photo credit: snowboarder.com

Nike – Emergence

Az első film, amit bemutatunk nektek a Nike Emergence. Klasszikus snowboard film, freeridetól kezdve a durvább street részekig minden megtalálható benne. A movie azonban nem siet sehova, nincsenek benne erőltetett jelenetek, hanem egyszerűen magával ragadja a nézőt a film flowja.

MSP – Days of My Youth

Az MSP Movies két éves projektjének eredménye lett a Days of My Youth. Személy szerint én ezt a filmet várom a legjobban, ugyanis a Red Bulltól megszokott minőségen fejezi ki a freeski (és a snowboard) esszenciáját.

 Stellar Media – Migrations

Végezetül pedig nézzétek meg a Stellar Media legújabb alkotását, ahol a fő hangsúly nem a mostanában annyira népszerű extreme fogalomra helyezi a hangsúlyt, hanem az út keresésére. Minden snowboardosnak és síelőnek meg van a saját definíciója a kalandra, a Migrations alkotói ezt a fogalmat mutatják be a saját szemszögükből.

A Trailer park következő részét pedig ezen a linken fogjátok elérni jövő csütörtökön.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×