Nyerd meg álmaid New Era sapkáját

Hétfőn megnyitotta kapuit a New Era hivatalos hazai webshopja a capland,hu, ahol mi is körbenéztünk és egy webshop check-et is tartottunk már. A Capland csapata hatalmas választékot kínál és céljuk, hogy a hazai baseball sapka fanokhoz eljuttassák a legfrissebb és különleges darabokat. Felajánlásuknak köszönhetően most egy szerencsés sneakerbox.hu olvasó megnyerheti álmai New Era sapkáját a webshop kínálatából! És, hogy mindehhez mit kell tennetek, a folytatásban mindenre fény derül.

Válassz, játssz és nyerj!

Válassz, játssz és nyerj!

A jelentkezés során kíváncsiak vagyunk, hogy milyen sapkákat hordassz előszeretettel, illetve milyen további cuccokat látnál szívesen a capland.hu választékában. A Capland Global csapatának célja, hogy a jövőben minden New Era rajongó megtalálja kedvenc darabjait egy hazai webshopban is!  A legfontosabb teendőd, hogy a capland.hu oldalon kiválaszd, hogy melyik sapkát szeretnéd megnyerni a játékban. Ezt követően ne felejtsd el likeolni Facebook oldalunkat, illetve a New Era Hungary oldalát és kitölteni a regisztrációs lapot, de nézzük csak szépen sorrendben:

ÍGY VEHETSZ RÉSZT A JÁTÉKBAN:

1) Látogass el a capland.hu oldalra és válaszd ki kedvenc New Era sapkádat

2) Lájkold a New Era Hungary Facebook oldalát

3) Lájkold a sneakerbox.hu Facebook oldalát

5) A jelentkezési időszak 2014. szeptember 6-14. között zajlott.

A nyerteseket szeptember 15-én sorsoljuk ki, és értesítjük a regisztrációnál megadott e-mail címen.

JÁTÉKSZABÁLYZAT ÉS EGYÉB TUDNIVALÓK:

Egy személy csak egyszer jelentkezhet a játékba. A többször jelentkezőket sorsolás előtt töröljük. A nyeremény egy darab szabadon választott New Era sapka a capland.hu választékából. Amennyiben a játékban kiválasztott sapka az adott méretben a nyeremény átvételekor nem áll rendelkezésre, úgy a nyertes az aktuálisan elérhető modellek közül választhat. A jelentkezés feltétele a megadott Facebook oldalak lájkolása, melyet ellenőrzünk. A nyertes mellé 3 tartaléknyertest is sorsolunk, akik akkor válhat jogosulttá a nyereményre, ha az előttük lévő(ke)t nem érjük el a regisztrációnál megadott e-mail címen a kiértesítéstől számított három napon belül, vagy kiderül, hogy nem teljesítették a fenti jelentkezési feltételeket. Megadott adataidat bizalmasan kezeljük és nem spammelünk! A megadott adatokat a Capland Global Kft.-nek, a capland.hu oldal üzemeltetőjének is átadjuk, aki azokat marketing célokra felhasználhatja.

A sneakerbox.hu adatkezelési irányelveit itt megnézheted. Ha bármilyen kérdésed lenne, kérdezz: sneakerbox.hu@gmail.com.

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×