4. Sneakerbox Snowtábor @ Vars/Risoul

A jó dolgokat érdemes folytatni: idén már negyedszerre szervezünk sneakerbox snowtábort! Várunk benneteket 2015 januárjának utolsó hetében a franciaországi Vars/Risoul síterepre egy jó hangulatú közös csúszásra! A továbbiakban minden fontos tudnivalót megtalálsz, a kérdéseket és a jelentkezéseket a sneakerbox.sitabor@gmail.com címre várjuk, (illetve keressétek Gergőt vagy Petit az ismert elérhetőségeken 🙂

Eddig mindig gyorsan beteltek a helyek, tudjuk, hogy ilyenkor még korainak tűnhet a télre gondolni, de ne filózz sokat, jelentkezz!

Sneakerbox Snowtábor 2015. január 23-feburár 1. @ Vars/Risuol (FR)

Sneakerbox Snowtábor 2015. január 23-feburár 1. @ Vars/Risuol (FR)

Mi gondoskodunk a nagy és változatos síterepről, jó pályaszállásról, jó csapatról. Ez nem egy tömegsítábor, nálunk a helyek száma limitált, hogy mindenki személyes figyelmet kaphasson, és hogy jól összerázódhasson a csapat. Innentől a te döntésed, hogy busszal utazol vagy autóval, inkább szűkebb baráti körben töltöd a hetet, vagy részt veszel a csapatprogramokban: a bulikon, versenyeken, videózásokon. Így lesz a Sneakerbox Snowtábor, pont olyan ahogyan Te szereted!

JANUÁR VÉGÉN VISSZATÉRÜNK Vars-BA!

Az időpont 2015. január 23-február 1. (péntek-vasárnap), az úti cél pedig Vars, Franciaország. Vars és a vele korrekten összekötött Risoul síterep együttesen alkotják a 185 km-es Forêt Blanche (Fehér Erdő) síterepet. Ez persze a „tanuló” zöldtől a feketig mindenféle nehézségű pályából, no meg rendesen ki lehet kalandozni az erdőbe is, bérletünk az egész terepre érvényes. És ami nagyon megmaradt bennünk, az az elképesztő parkrendszer, amiben a zöldfülű parkozótól a pro riderig mindenki megtalálja a neki való elemeket. Íme néhány kép az előző vars-i snowtáborunkból, a korábbi táborok videóit itt találod 🙂

Üdv a varsi freestyle par(k)adicsomban

Üdv a varsi freestyle par(k)adicsomban

Utazás busszal vagy egyénileg autóval

Alapjáraton busszal, ami teljesen kibírható 🙂 Este elindulunk, másnap kora délután megérkezünk, közben filmezés, evés-ivás, klubbolás, alvás. Van lehetőség az egyéni utazásra is, ekkor a buszjegyet nem kell kifizetni.

Indulás! (Fotó: Czika Balázs)

Indulás! (Fotó: Czika Balázs)

PÁLYASzállás ** és *** apartmanházakban

Csapatunkat két szomszédos apartmanházban szállásolják el, különböző méretű és típusú apartmanok közül lehet választani, két és háromcsillagos kivitelben, a legközelebbi felvonóhoz csak pár percet kell sétálni. A berendezés és a felszereltség mindkét házban hozza a francia apartmanoktól elvárható szintet. Jó francia szokás szerint az apartmanokban „pont el lehet férni”, nem pazarolnak a hellyel 🙂

Sneakerbox Snowtábor 2013: 4, 5 és 6 fős apartmanok

Sneakerbox Snowtábor 2013: 4, 5 és 6 fős apartmanok

Árak 275 eurótól

A pályaszállás, a 6 napos Forêt Blanche síbérlet és a buszos utazással együtt fejenként 275 és 295 euró között van. Ezen felül még a helyszínen fizetni kell kb. 8 euró üdülőhelyi díjat, és ezzel vége is a kötelező költségeknek. Az árak a szállás típusától függően a következők:

6 fős, két légteres apartmanok **-os házban: 275 euró/fő (+ kb. 8 euró üdülőhelyi díj)

6 fős, három légteres apartmanok ***-os házban: 295 euró/fő (+ kb. 8 euró üdülőhelyi díj)

Nagyon korlátozott számban 4/5 fős apartmanok **-os házban: 275 euró/fő (+ kb. 8 euró üdülőhelyi díj)

Az apartmanokra kauciót kell letenni, melynek összege előreláthatólag 300 euró/apartman. Természetesen ez visszajár kiköltözéskor, amennyiben rendben ki van takarítva és nem történt károkozás.

KEDVEZMÉNYEK

– Visszatérők kedvezménye: Ha 2013-ban vagy 2014-ben voltál már velünk Sneakerbox Snowtáborban, akkor 5 euró kedvezményt kapsz az árból.

– Egyéni utasok: A nem busszal utazók 58 eurót vonjanak le ebből az árból.

Miért vannak az árak euróban megadva?

A sítúra minden költségét (szállás, síbérlet, de még a buszok is) mi is euróban fizetjük be, mert így tudunk fix árakat garantálni, ezért vannak eurós árak, forintosak helyett.

.

Vars + Risoul = Foret Blanche

Vars + Risoul = Foret Blanche

Jelentkezés és előleg befizetése

Igyekezzetek összehozni egy teljes apartmanra való csapatot, ez a legtisztább. Ha ez megvan, akkor jelentkezzetek a sneakerbox.sitabor@gmail.com címen, vagy Gergőnél, Véginél Facebookon, emailban, telefonon, ahogy jól esik 🙂 Írd le a neveket és mindenkihez legalább egy e-mail címet. Jelöljetek ki egy szobafőnököt, aki a kapcsolattartó lesz, aki intézi a szoba befizetéseit, és velünk tartja majd a kapcsolatot. Itt lehet becsekkolni a Facebook eseményre, de ez még nem jelent jelentkezést!

Válaszolunk, hogy van-e hely, és ha minden kerek, akkor minél előbb, de legkésőbb október 21-ig be kell fizetnetek az előleget, fejenként 100 eurót. Foglalásod az előleg befizetésével válik érvényessé. Tavaly is jóval hamarabb beteltek a helyek mint ez  a végső határidő, szóval érdemes minél előbb befizetni az előleget és így biztosítani a helyedet. A befizetés euróban történik személyesen, Gergőnél vagy Véginél. Az összegről átvételi elismervényt kapsz.

A teljes részvételi díjból fennmaradó összeget 2014. december 18-ig kell befizetni, szintén a fenti módon.

Sneakerbox Snowtábor @ Vars 2015

Sneakerbox Snowtábor @ Vars 2015

pARTNEREINK kedvezményei

A tavalyi évhez hasonlóan most is beszélgetésben vagyunk üzletekkel, márkákkal, hogy szerviz, felszerelés-kölcsönzés és a cuccok beszerzésében kedvezményeket hozzunk össze snowtáborunk résztvevőinek. Ahogy ezek megvannak, úgy bővítjük ezt a részt.

Kaja, buli, egyebek

Kajálás: Szokás szerint önellátó, azaz minden csapat azt főz a konyhájában, amit akar és tud 🙂 Vars felé Briançonon visz az út, ott terv szerint megállunk, hogy feltankoljunk a jól simert helyi hipermarketben, és természetesen Varsban is van bevásárlási lehetőség, a házunktól mindössze pár száz méterre.

Esti programok: Nem félünk, hogy ne alakulna majd spontán minden este egy buli valamelyik (minden) szobában, emellett két diszkóról is tudunk a helyen, amikkel terveink vannak esti bulik terén. Közös snowboardos/freesí filmnézést is tervezünk valamelyik estére.

Oktatás: Tavaly is sikerült jópár kezdőt deszkára és lécre állítani, a tapasztaltak tanították a kezdőket legyőzni az első napok kihívásait. Önkéntes oktatói csapatunk segít majd, ahogy tud mondjuk ha kezdő vagy, akkor az első két-három nap harcát legfőképp úgyis magadnak kell megvívnod, hogy inkább a deszkán legyél és ne seggen vagy hason 😀

Utazási irodai partner: A szállást, a bérletet és a buszt a Skilines iroda biztosítja (Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal engedélyszám: U-000865), az utazási szerződés közted és az iroda között jön létre. A Skilinesnál a kollégák sokéves gyakorlattal szerveznek franciaországi síutakat, mi már nagyon sokszor utaztunk velük, és mindig elégedettek voltunk. Mi, a sneakerbox csapata csoportszervezői és csoportkísérői feladatokat látunk el, a mi nevünk az itthoni és kinti programokra, illetve a figyelmes szervezésre a garancia 🙂

Kérdésed van? Jelentkeznél?

Írj egy e-mailt a sneakerbox.sitabor@gmail.com címre!

Sneakerbox Snowtabor @ Vars 2015

Sneakerbox Snowtabor @ Vars 2015

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×