Vans x A38 buli augusztus 8-án!

Bár azt már nem mondhatjuk, hogy még nem láttunk a Dunán félcsövet, de az A38-on még egészen biztosan nem 🙂 Augusztus 8-án, most pénteken ez is meg fog történni, ugyanis a hajó tetején deszkás és BMX-es riderek félcső bemutatójával indul 15:00-tól a Vans buli, ahol ezen kívül lesz még cipőfestés meghívott művészekkel, nemcsak Vans gofritalp, hanem ehető gofri is 🙂 Ha szerencséd, van, akkor te is behúzhatsz egyet a több száz ajándék Vans vászontáska közül! Lesz egy csomó koncert, bandák dj-k, egészen hajnalig. Deszkával jönni ér! Most pénteken mindenki húzza fel a kedvenc Vans lépőjét (de azért másban is beengednek 😉 és irány az A38! Csekkolj be a Facebook eseményen!

Gyere el te is augusztus 8-án az A38-ra, a Vans Classics & A38 bulira!

Gyere el te is augusztus 8-án az A38-ra, a Vans Classics & A38 bulira!

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Nguyen Nam Son szerint:

    A Facebook esemény időpontja szándékosan tér el a Sneakerbox.hu-n megjelent időponttól,vagy csak én ittam túl sok málnaszörpöt? 🙂

    • gergő szerint:

      @Nguyen, mire gondolsz? Én úgy látom, hogy augusztus 8 van mindenütt… A napon belüli program tekintetében meg mindenképpen a Facebook eseményt nézd, mert a szervezők külön nem írnak nekünk, ha valamit esetleg változtatnak és előbb/később kezdődik.

×