adidas ZX8000, vagy mégsem: Flux OG Aqua!

Az adidas sokáig tétlenül nézte a nagy vetélytárs elsöprő sikerét az utcai cipők piacán. Talán még a Nike sem gondolta, hogy a Roshe Run ekkora siker lesz. Pedig miért ne akarnának az emberek egy letisztult, kényelmes sportcipőt hordani a mindennapjaikban?! Az adidas válasza a ZX Flux, ennek OG Aqua színállása igencsak eredetire sikeredett! Részletek és képek Bálint blogger padawanunk cikkében, a tovább után!

adidas ZX Flux OG Aqua

adidas ZX Flux OG Aqua

adidas ZX Flux OG Aqua

adidas ZX Flux OG Aqua

A Nikeval ellentétben az Adidas nem egy teljesen új modellt akart létrehozni. Nívós történelmükben kerestek alapot, és a ZX8000 modellre esett a választás. A cipőt teljesen lecsupaszították, és csak a legjellemzőbb stílusjegyeket hagyták meg: a sarokstabilizálót, a Torsion© System-et, és persze a három csíkot. Ezzel a színállással azonban nagyon magasra tették a lécet. Nekem az eddigi modellek is bejöttek, de az “OG Aqua” nálam mindent visz. Az igazat megvallva először azt hittem egy ZX8000-et látok. És másodszorra is… Nagyon aprólékosan kidolgozták a részleteket.

adidas ZX Flux OG Aqua

adidas ZX Flux OG Aqua

Nekem ez az eddigi legjobb Flux. És előre vetíti augusztustól milyen modellek várhatók, amikor az Adidas a nagyközönség számára is lehetővé teszi, hogy bármilyen képet kérjenek a cipőjükre.

Nektek melyik ZX Flux a kedvencetek? Vagy inkább Roshe Run pártiak vagytok?

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×