Nike ‘City Pack’ Air Max érkezések

A Nike folytatja a világ ikonikus nagyvárosai előtt tisztelgő ‘City Pack’ sorozatát: a Rionak dedikált Air Max 90 Breathe, az ICE sorozatba tartozó pettyes New York AM90 és jaquard felsőrészes Paris quickstrike színállások mind kaphatók (lesznek) itthon is, mégpedig a BP Shop wesselényi utcai üzletében. A cipőkről további képek és infók a tovább után!

Nike Air Max 90 City Pack érkezések Magyarországra

Nike Air Max 90 City Pack érkezések Magyarországra

Nike Air Max 90 Breathe – Rio

Rio nyüzsgését, vibráló éjszakai életét és kolibri gyönyörű színeit viseli magán a Breathe sorozatba tartozó Nike Air Max 90 City, a színállás hivatalos neve Crystal Mint/Black-Hyper Blue-Straight Grey. A Breathe, azaz „Lélegezz!” sorozat idén tavasszal debütált, a Nike AM1, AM90 és AM Light modelleket hozott ki könnyített, nyáriasított formában: varrás nélküli, hálós felsőrészek a jobb szellőzést, a natural motion talpbevágások a könnyedebb lépteket, a puhább sarokrész és a rugalmas fűzők pedig a gyorsabb bele- és kibújást segítik. A Rio a Wesselényi utcai BP Shopban kapható.

Nike Air Max 90 City Pack Rio / Breathe (667634-300)

Nike Air Max 90 City Pack Rio / Breathe (667634-300)

Nike Air Max 90 ICE – New York City

A pettyes (angolul polka dot) new yorki Air Max ICE szerintem meglehetősen megosztó színállás: valaki vagy azonnal beleszeret, vagy csak pislog, hogy akkor ez itt most micsoda 🙂 Jómagam inkább az utóbbi tábort erősítem, de el kell ismerni, hogy ez a tejeskávé-kék-infrared kombó (hivatalosan Classic Stone/Hyper Cobalt-Hyper Punch) AM90 biztosan nem marad észrevétlen a lábadon 😮 A jégtalpú Air Max szintén kapható már a Wesselényi utcában.

Nike Air Max 90 ICE City New York City (667635-001)

Nike Air Max 90 ICE City New York City (667635-001)

Nike Air Max 90 Jacquard City – Paris

Végül, de nem utolsósorban az öreg kontinens egyik gyöngyszeme, Párizs ‘saját’ AM90 city színállása következik. Ennek specialitása a jaquard szövésű felsőrésze, és minimalista, kiegyensúlyozott színvilága, melynek nagy részét a különböző szövött minták adják, de a kiegészítő kék és sárga elemek (Wolf Grey/Black-Vivid Sulfur-Game Royal) is jól el vannak találva. Ez a cipő is a mezítlábas járást/futást „utánzó” Free talppal rendelkezik, tehát a könnyű léptek és elegáns megjelenés egyszerre biztosított ebben a sneakerben. Információink szerint ez a cipő ezen a május 24-i hétvégén érkezik a Wesselényi utcai BP Shopba.

Nike Air Max 90 Jacquard Paris (667636-001)

Nike Air Max 90 Jacquard Paris (667636-001)

Ha bezsákoljátok valamelyik Air Maxet a válogatásunkból, akkor szeretettel várjuk a lábon lőtt (igen, tudom, hogy kétértelmű 🙂 képeiteket a WOMFT HUN? FB csoportban, illetve gyertek el május 31-én a Kicks R Goodra, hogy lőhessünk róluk egy stílusos fotót 🙂

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)
  • sklep internetowy szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Wow, marvelous blog format! How long have you ever been running a blog for? you make blogging look easy. The total look of your website is great, let alone the content! You can see similar here sklep internetowy
×